Anamarija Bilan

Srijeda, Prosinac 6, 2017 12:00

Sveti Nikola ujutro je došetao na Pedijatriju zadarske bolnice gdje je darivao male bolesnike te im tako uljepšao boravak i liječenje.

Dolazak sv. Nikole organizirala je zadarska HVIDRA, čiji su članovi donijeli 50-ak poklon paketa namijenjenih najmlađima.

Utorak, Prosinac 5, 2017 13:26

Do 15. prosinca sanirat ćemo prostor u kojem će biti smještena gama kamera i fizikalna medicina, te ćemo u istom periodu smjestiti svu opremu koju smo dobili preko Razvojne banke, a radi se o 113 aparata u vrijednosti 25 milijuna kuna, rekao je prilikom pregleda Poliklinike Željko Čulina, ravnatelj OB Zadar zahvalivši županu na iniciranju sastanka u Vladi.

Ponedjeljak, Prosinac 4, 2017 15:14

Fontana na Kolovarama, odnosno na samom početku šetnice Karma, prepoznatljiv je i jedinstven simbol tog dijela grada. Izgrađena davne 1546. godine, a renovirana u 18. stoljeću kada je ispred nje sagrađen i kameni mul, upisana je kao pojedinačno kulturno dobro u Registar kulturnih dobara.

Ponedjeljak, Studeni 27, 2017 12:00

Freidoon Ghazi jedan je od dvojice ovogodišnjih dobitnika Nagrade za životno djelo Grada Zadra i prva osoba koja nije hrvatski državljanin, a dobila je ovo priznanje. Međutim, iako nije rodom iz našeg grada, ljubav američkog kardiologa dr. Ghazija i Zadra traje više od 20 godina.

S njim smo razgovarali neposredno nakon primanja nagrade gdje nam je u kratkom razgovoru ispričao kako se osjeća te kako je ova dugogodišnja povezanost započela.

Nedjelja, Studeni 26, 2017 10:23

Na Noći kazališta i najmlađi Zadrani imali su svoj program za kojega se pobrinulo Kazalište lutaka Zadar. Tako su djeca od 18 sati imala priliku doći u kazalište i podružiti se s lutkama i glumcima koji se nalaze iza lutki, odnosno vidjeti kazališnu čaroliju izbliza.

Petak, Studeni 24, 2017 21:11
Poslijepodnevnim glazbenim programom započeo je ovogodišnji Advent u Zadru. Trgovi Petra Zoranića i Pet bunara bili su prepuni oni koji su htjeli prošetati radom, popiti toplo piće ili pojesti ukusnu hranu. U 20 sati započeo je koncert Ivana Zaka, kojega je pozdravilo oduševljeno mnoštvo i pridružilo mu se u pjesmi. Prema onome što smo vidjeli na prostoru Adventa natiskalo se više ljudi nego prošle godine.
Petak, Studeni 24, 2017 17:45

U povodu Dana otvorenih vrata OŠ Šimuna Kožičića Benje na temu različitosti jučer je u školi gostovala uspješna plivačica PK Zadar Lucija Mijolović i njena trenerica Danijela Kurtin.

Učenicima četvrtih razreda prezentirale su sve što Lucija, koja ima Down sindrom, radi i način na koji trenira te sve uspjehe koje je ostvarila u sportskoj karijeri.

Petak, Studeni 24, 2017 13:32

Zadar je za svoj rođendan dobio najljepši dar – tisuće djece prošetalo je starom gradskom jezgrom i razbudilo pomalo uspavani Grad.

Četvrtak, Studeni 23, 2017 19:01

Učenici 5. e razreda OŠ Zadarski otoci na pomalo nesvakidašnji način obilježit će Dan grada Zadra - sutra u 9 sati u ogranku Bili Brig Gradske knjižnice odigrat će pantomimu na temu poznatih Zadrana.

Utorak, Studeni 21, 2017 19:50

 Oko 1,2 milijuna kuna koštat će ovogodišnji Advent u Zadru koji će obuhvatiti brojne koncerte, sajmove te razna događanja kroz 38 dana - od 25. studenog do 1. siječnja.

Stranice