Hana Radulić

Srijeda, Prosinac 6, 2017 18:50

 Ovogodišnja 22. po redu velika humanitarna akcija "Vukovaru ZaDar“, polučila je odličan rezultat, a prikupljena pomoć za vukovarske obitelji koje žive u teškim socijalnim uvjetima premašila je prošlogodišnju.

Ponedjeljak, Prosinac 4, 2017 16:49

U prostorijama Arsenala za članove Udruge tjelesnih invalida Zadarske županije upriličeno je već tradicionalno prigodno druženje povodom Međunarodnoga dana invalida, koji je obilježen protekle nedjelje, 3. prosinca.

Subota, Prosinac 2, 2017 17:16

Bogatim zabavno-glazbenim programom je na Narodnom trgu održan središnji dio velike humanitarne akcije "Vukovaru ZaDar", koju već tradicionalno organizira Hrvatska katolička udruga medicinskih sestara i tehničara Zadar u suradnji sa Zadarskom županijom i Gradom Zadrom, a kojom Zadrani pomažu vukovarskim obiteljima koje žive u teškim socijalnim uvjetima.

Petak, Prosinac 1, 2017 12:20

Zadarska Osnovna škola Voštarnica ove je srijede uspješno organizirala Donatorsku gala večeru kojom je za potrebe ove jedine osnovne škole u Zadarskoj županiji za djecu s teškoćama u razvoju, osigurano oko 100.000 kuna, što je polovica potrebnog iznosa za planirano osuvremenjavanje programa i metoda rada s učenicima s teškoćama.

Srijeda, Studeni 29, 2017 20:49 1

Brojni zadarski branitelji, predstavnici braniteljskih i drugih udruga proizašlih iz Domovinskog rata, ali i ostali građani spontano su se okupili pred spomenikom poginulim hrvatskim braniteljima u Domovinskom ratu kako bi odali počast generalu Slobodanu Praljku, bivšem načelniku Glavnog stožera HVO-a koji si je oduzeo život u izravnom prijenosu iz haške sudnice nakon što mu je Haški sud potvrdio 20- godišnju prvostupanjsku presudu.

Ponedjeljak, Studeni 27, 2017 14:32

Kao i prijašnjih godina sabirni centar u kojem će se prikupljati paketi s doniranim artiklima i stvarima nalazit će se u OŠ Šimuna Kožičića Benje

Petak, Studeni 24, 2017 17:21

 Odaziv na sudjelovanje u ovotjednoj besplatnoj preventivno-sigurnosnoj akcija Hrvatskog autokluba, Centra za vozila Hrvatske i stanica za redovni tehnički pregled vozila već prvih dana trajanja akcije jako je dobar, doznajemo u zadarskim stanicama za tehnički pregled vozila.

Petak, Studeni 24, 2017 14:58

Porciju brudeta od sipe s čičvardom mogli su jučer pojesti Zadrani za deset kuna zahvaljujući tradicionalnoj gastronomskoj manifestaciji zadarske Hotelijersko turističke i ugostiteljske škole čiji su učenici pripremili 750 obroka ovog dalmatinskog jela, te isto toliko porcija slastica po istoj cijeni.

Petak, Studeni 24, 2017 13:32

Zadar je za svoj rođendan dobio najljepši dar – tisuće djece prošetalo je starom gradskom jezgrom i razbudilo pomalo uspavani Grad.

Četvrtak, Studeni 23, 2017 12:19

S dolaskom hladnijeg i promjenjivog vremena stiže i razdoblje prehlada i viroza, začepljenog nosa i upaljenog grla, a u borbi s ovim sezonskim tegobama Zadrani sve više koriste biljne preparate, potvrđuju zadarski farmaceuti. Bilo da je riječ o raznim pripravcima koji jačaju imunitet ili o biljnim proizvodima za ublažavanje simptoma sezonskih virusnih oboljenja, građani sve češće posežu za prirodnom medicinom, u pravilu bezreceptnim pripravcima.

Stranice