Krešimir Bukvić

Utorak, Rujan 26, 2017 15:11

Ilirijin Arsenal će večeras biti domaćin najglamuroznijeg izbora ljepote u zemlji – izbora Miss Hrvatske. Za titulu najljepše natječe se 19 cura koje se za finale događanja pripremaju vrlo intenzivno.

Subota, Rujan 23, 2017 21:13

Nastupom klape Iskon na terasi caffe barova Kult i Dišpet te nastupima Bepa Matešića, Davida Ricova i Kantadura kao i klape Zadarski kantuni zaokruženo je još jedno izdanje Varoških feštica u organizaciji Turističke zajednice grada. Popularne feštice startale su prvim ljetnim danima da bi se tijekom najtoplijih mjeseci u godini tek neznatno, odabirom glazbenih gostiju, mijenjale.

Utorak, Rujan 19, 2017 20:23

U nedjelju je u atriju palače Cedulin koncert održala zadarska kantautorica Tea Vidaić. Pod nazivom "Dalmatinska romanca", Tea je sama, samo uz gitaru, publici približila najvećim dijelom vlastite pjesme, prije svega duhovnog karaktera, po kojima je i najpoznatija široj publici.

Ponedjeljak, Rujan 18, 2017 12:47

 U okviru ovogodišnjeg, devetog po redu Festivala smokava Zadar 2017. u Poljoprivrednoj, prehrambenoj i veterinarskoj školi Stanka Ožanića Zadar prije nekoliko dana održana je radionica izrade sapuna od smokava. Vodila ju je Ana Delić Karabatić iz sapunerije Rustika, a polaznici su bili u prilici naučiti još jednu od raznih smokvinih namjena, ovaj put u službi čistoće i ljepot

Ponedjeljak, Rujan 18, 2017 12:11

Prigodno, s pjesmom "More" Meri Cetinić, u izvedbi Ive Mustać Klarić i njenih cura, krajem prošlog tjedna u galeriji Kapetanova kula otvorena je izložba slika Ane Jagić "Samo more". Zaključno s 29. rujna posjetitelji će biti u prilici doživjeti more kroz prizmu mlade zadarske umjetnice, neke nove i neuhvatljive detalje, kako je to rezimirao kolega umjetnik Dragan Jelavić.

Srijeda, Rujan 6, 2017 10:07

U Gradskoj knjižnici Zadar u ponedjeljak je otvorena izložba slika "Nedostaješ mi" otočnih autora Isabell Franov iz Kali i Ivice Vihara iz Kukljice. Organizatorica i voditeljica događanja bila je Vesna Benić, a izložbu je službeno otvorio bivši župan Stipe Zrilić, i sam slikar.

Nedjelja, Rujan 3, 2017 16:09

Ekipa “Treći svjetski rat”, s točno odgovorenih 30 pitanja plasirala se na prvo mjesto u petak na bazenu Kolovare održanog kviza „Prvi svjetski rat – Di si bija 1914?“.

Drugoplasirani su bili članovi ekipe „Vaso“, koji su točno odgovorili 26 puta, dok je treće mjesto pripalo ekipama „Franc i Frendinard” te “HSP 1914.” koje su sa 23 točna odgovora podijelile tu poziciju i nagrade koje je za najbolje plasirane osigurao OPG Matulić.

Petak, Kolovoz 11, 2017 00:17

Danju su studentice i radnice, a noćima "kraljice". Dvadesetdvogodišnja Lucija Marcelić iz Preka radi kao konobarica, devetnaestogodišnja Patricija Žunić iz Sukošana prodaje sladoled, a dvadesetogodišnja Valentina Gudelj s Korčule radi kao animatorica u jednom hotelskom kompleksu.

Četvrtak, Kolovoz 10, 2017 15:12

Večeras će u Ledana Lounge & baru koncert održati Severina. Početak je zakazan za 22 sata a menadžment kluba najavljuje spektakularno događanje, kako naglašavaju: jedne i neponovljive – Severine.

Subota, Srpanj 29, 2017 21:40

 Porukom "From Zadar with love", koju su svojim tijelima "ispisali" sudionici, zaključen je ovogodišnji, 11. po redu - dm millennium jump. U međuvremenu, počevši od 12 sati, kada su otvoreni ulazi, zadarska je riva, kao i proteklih deset godina, bila poprište dinamične zabave čak tri tisuće sudionika, koliko ih je ove godine brojilo jedno od najatraktivnijih ljetnih događanja u Hrvatskoj.

Stranice