Siniša Klarica

Ponedjeljak, Studeni 27, 2017 18:26

Od ponedjeljka KK Zadar ima novog sponzora. Riječ je o trgovačkom lancu Tommy, a tim povodom u Dvorani Krešimira Ćosića direktor KK Zadra Željko Žilavec i direktor korporativnih komunikacija tvrtke Tommy Dario Mamić potpisali su sponzorski ugovor.

Ponedjeljak, Studeni 27, 2017 12:32

I ove godine igramo za naše anđele iz "OŠ Voštarnica". U organizaciji Udruge za mali nogomet Zadarske županije kreće još jedan humanitarni božićni turnir pod nazivom Futsal čarolija. Ovo je treća po redu Futsal čarolija, a na njoj nastupaju sve momčadi koje su u Udruzi za mali nogomet Zadarske županije.

Nedjelja, Studeni 26, 2017 18:02

Prognoze koje su govorile kako Zadar protiv Kotorana može osvojiti bodove, pokazale su se ipak nerealnima. Zadar 1952 je potopljen u Budvi (12:6), prije svega zbog mnogobrojnih grešaka koje se momčadi, koja igra međunarodnu ligu, ne smiju događati. Zadar je primao zgoditke doslovce u posljednjim sekundama prve i druge četvrtine.

Subota, Studeni 25, 2017 19:27

Zadarski gimnastičari imaju novu dvoranu. Više od 400 djece Gimnastičkog kluba Salto moći će trenirati u vrhunskim uvjetima u dvorani ŠRC Višnjik. Zadarska gimnastika nekad je bila pojam u ovom dijelu Hrvatske, ali je godinama vapila za uvjetima koji će pomoći razvoju ovog bazičnog sporta.

Srijeda, Studeni 22, 2017 22:55

Josip Pino Đerđa ili Giuseppe Giergia nije mogao poželjeti  ljepši rođendan. Velik broj onih koji su s ovim velikanom hrvatskog sporta dijelili parket Jazina, svojim su odazivom pokazali kako Pino ne živi u kontroverzijama, nego košarci iz njenih zlatnih vremena. Nekad "ženski" sport Pino je pretvorio u mušku borbu u kojoj su vještina, virtuoznost i sportski vic važniji od volumena mišićne mase i rasporeda tetovaže.

Srijeda, Studeni 15, 2017 12:40

 U koncertnoj dvorani braće Bersa, preksinoć je prikazan dokumentarni film „Krvava berba grožđa“, redatelja Silvija Mirošničenka, premijerno prikazan u Zagrebu. Krvavom berbom grožđa prikazuju se stravična događanja i zvjerski zločini velikosrpskog agresora nad mještanima Lovasa na početku Domovinskog rata.

Srijeda, Studeni 15, 2017 10:28

Prepuni Višnjik sinoć je dočekao još jedan spektakl, dvoboj 1. kola Svjetske vaterpolske lige između Hrvatske i Rusije. Počelo je furiozno. Već u četvrtoj minuti prve četvrtine rezultat je bio 3:0 za Hrvatsku. Kako je i najavio izbornik Tucak, Hrvatska je plitkom zonom potpuno zatvorila prostor prema golu Bijača. Tako je od svojih igrača odsječen ostao najbolji ruski igrač Lisunov. Svoj jedini gol Lisunov je zabio svega 30 sekundi prije kraja.

Utorak, Studeni 14, 2017 10:49

Hrvatska vaterpolska reprezentacija dočekuje Rusiju u 1. kolu kvalifikacijske B europske skupine za plasman na završni turnir Svjetske lige. Uz Hrvatsku i Rusiju u skupini B su još Mađarska i Crna Gora. Nakon mnogih sušnih godina Rusija se vraća na svjetsku scenu, što je i pokazala na zadnjem svjetskom prvenstvu u Budimpešti. To je ujedno i prava pozivnica za posjet Višnjiku gdje će se ogledati velikani ovog sporta.

Nedjelja, Studeni 12, 2017 16:03

Jadranska magistrala preksinoć je vrvjela motociklima. Zadarski moto klub Beštije slavio je 11 rođendan. Ispod velikog šatora u Rock caffeu D8 skupilo se mnoštvo „opakih“ momaka „umotani“ u crnu kožu s amblemima klubova iz cijele Hrvatske koji su pohrlili u Zadar čestitati svojim prijateljima još jednu obljetnicu. Iza opasnog rokerskog izgleda, kriju se zapravo veliki humanitarci.

Četvrtak, Studeni 9, 2017 20:58

U četvrtak navečer u Kneževoj palači u Zadru održana je početna konferencija projekta "Zadar baštini". Konferencija se zapravo sastojala od izložbe o prošlosti, sadašnjosti i budućnosti zadarskih bedema i Providurove palače te govora gradonačelnika Zadra Branka Dukića kojim je upoznao nazočne s projektom revitalizacije i obnove ovih zaštitnih znakova Zadra.

Stranice