Viktor Bogut

Ponedjeljak, Lipanj 19, 2017 00:00

Iza Roka Stipčevića jedna je od najboljih sezona u 14 godina seniorske karijere.

Subota, Lipanj 10, 2017 00:00

Bilo je očekivano. Ivan Marinković se od početka sezone nametnuo kao najbolji strijelac Zadra, a tome je redovito dodavao i solidan broj skokova pa je u konačnici bio statistički najbolji igrač Zadra te će mu se prvom prilikom udijeliti i trofej "Frane Vukić", kojeg Zadarski list dijeli od sezone 2009./10. u čas prerano preminulom novinaru Zadarskog lista Frani Vukiću.

Četvrtak, Lipanj 8, 2017 00:00

Nikada ništa nismo tražili. Živimo skromno. Svi. Ali sada moramo tražiti - kaže Branimir Zrilić, Petrin otac, hrvatski branitelj ranjen na prvoj crti, iz tenkovske granate 1991. godine.

- To nikada nisam spominjao, niti radi toga što sam bio ranjeni branitelj tražio povlastice. No, sada moram tražiti pomoć za moju kćer, Petru.

Četvrtak, Svibanj 25, 2017 00:00

Ništa neočekivano nije se dogodilo na skupštini klubova ABA lige, gdje je odlučeno da će Hrvatsku, koja će imati tri kluba, predstavljati Zadar, Cibona i Cedevita.

Ponedjeljak, Svibanj 22, 2017 00:00

Košarkaši klub Zadar imao je još jednu turbulentnu sezonu. Nimalo manje turbulencije nije osjećao niti sportski direktor Branko Skroče. Već godinama je Skroče na meti znatnog dijela navijača Zadra. Ovaj put je doživio i veliki prosvjed i to u "njegovim" Jazinama u kojima je, kao igrač, oduševljavao navijače svog kluba. Danas se u tim Jazinama prosvjedovalo, između ostalog, i protiv njega.

Ponedjeljak, Svibanj 15, 2017 00:00

Za početak možemo spomenuti da je Zadar u ABA ligi ostvario devet pobjeda i ima 17 poraza te je završio na 11. mjestu, a u regularnom dijelu A-1 lige bio je peti s omjerom 19:7, poslije čega je s 1-2 ispao u četvrtfinalu doigravanja od Cibone koja je imala prednost domaćeg terena. Košarkaši Zadra stigli su i do završnice Kupa Krešimira Ćosića u Šibeniku, gdje su prvo, u četvrtfinalu svladali Split, a nakon toga u polufinalu izgubili od Cedevite.

Ponedjeljak, Svibanj 8, 2017 00:00

Nakon završetka sezone u Košarkaškom klubu Zadar redovito se radi jedan iscrpniji razgovor s trenerom i redovito prvo pitanje koje se postavlja; Ostajete li i dalje trener Zadra? Odgovor je više-manje uvijek sličan.... Vidjet ćemo. Razgovarat ćemo. Treba sada proći nešto vremena. Niti Aramis Naglić, nije u ovom trenutku mogao ništa "pametnije" reći.

Četvrtak, Svibanj 4, 2017 00:00

Košarkaši Zadra sinoć su završili sezonu. Prerano. U trećoj,  odlučujućoj utakmici Cibona je na svom terenu razbila Zadrane i mnogo  lakše nego što se očekivalo i nego što su Zadrani najavljivali, izborili polufinale doigravanja za prvaka Hrvatske. Zadrani su svoj put završili u  četvrtfinalu, a zadarski navijači morali su prihvatiti još jednu sezonu bez  trofeja i bez realne šanse za trofej.

Četvrtak, Svibanj 4, 2017 00:00

Utorak, Svibanj 2, 2017 00:00

Zadar u Zagrebu nije dobio šest godina? A koliko Hajduk nije dobio Dinamo u Zagrebu - pitanje na pitanje je postavio trener Zadra Aramis Naglić, dodavši:

Stranice