Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Od zdravlja, preko zaposlenja do legalizacije kuća!

Autor: Ivana Burica

31.12.2012. 23:00
Od zdravlja, preko zaposlenja do legalizacije kuća!

Foto: Zvonko KUCELIN



Dok je zdravlja i energije nema predaje. U novoj godini svima želim puno sreće, zdravlja, veselja i nova radna mjesta. Želim, također da narod na sljedećim izborima izabere političke lidere koji će stvarati nova radna mjesta, a ne uništavati postojeća, poželio je Stanko Zrilić


Kako će, gdje i s kime provesti najluđu noć, što će u novoj godini poželjeti sebi samima, što svojima najdražima, a što biračima i sugrađanima pitali smo nekolicinu zadarskih političara.
Gradonačelnik Zvonimir Vrančić otkrio nam je tako da će ponoć tradicionalno dočekati na Narodnom trgu gdje će nazdraviti sa svojim sugrađanima i poželjeti im sve najbolje u 2013. godini.
Klizanje u ponoć?
– Samom sebi u novoj godini želim zdravlja te da nastavim što odgovornije, svrhovitije i poštenije obavljati svoj posao, bez obzira na to koja će to vrsta posla biti. Obitelji, također želim zdravlja, mira i sloge, a svim svojim sugrađanima što bolji život. Bolji život za svakoga znači nešto drugo pa u skladu s time i ja svakom Zadraninu želim da mu se u sljedećoj godini ostvari ono što mu je najpotrebnije i što najviše želi. Moja želja za 2013. godinu jest i da Grad Zadar bude što više na usluzi svakom pojedincu, poželio je gradonačelnik Vrančić.
SDP-ova saborska zastupnica Ingrid Antičević Marinović Novu će godinu, kaže, dočekati u domaćoj atmosferi.
– Bit će veselo u krugu obitelji i prijatelja. Što se tiče želja moje se privatne želje preklapaju s općima. Naime, ulaskom u politiku ja sam sve svoje privatne želje već ispunila tako da je sada moja najveća želja da konačno krene zapošljavanje mladih. I, naravno, svima želim zdravlja, rekla je Antičević Marinović.
Haenesovka Vesna Sabolić doček će provesti u Zadru, u krugu obitelji i prijatelja.
– Očekujem dobru atmosferu, a vjerojatno ćemo i malo izaći po gradu te vidjeti što se događa. Nadam se samo da neće biti petardi i da će biti veselo. Tko zna, bude li klizalište otvoreno, možda ćemo klizati, ali se nadam da nećemo proklizati, našalila se Sabolić koja u novoj godini svima poželjela puno sreće.
Puno zdravlja, sinova i kćeri
– Tko ima sreće ima i uspjeha i zdravlja i ljubavi. No ne treba ni sa željama pretjerivati. Kažu da su zadovoljni ljudi oni koji znaju napraviti dobar omjer želja, kaže Sabolić.
Bivši potpredsjednik HSLS-a i jedan od trojice zadarskih dožupana Stanko Zrilić Novu će godinu dočekati s prijateljima u jednom od vodičkih hotela.
– Bit će veselo. Dok je zdravlja i energije nema predaje. U novoj godini svima želim puno sreće, zdravlja, veselja i nova radna mjesta. Želim da narod na sljedećim izborima izabere političke lidere koji će stvarati nova radna mjesta, a ne uništavati postojeća, poželio je Stanko Zrilić.
Zadarski dogradonačelnik Dražen Grgurović najluđu će noć provesti s prijateljima.
– Bit ćemo malo po gradu da vidimo kakva je atmosfera. Što se tiče želja, najvažnije je zdravlje. Sebi i svojim najmilijima tako u prvom redu želim da nas sve skupa zdravlje nastavi služiti i u 2013. godini. Svojim sugrađanima uz zdravlje u novoj godini želim kvalitetniji život, da budu sretniji i zadovoljniji. Svatko već zna što mu nedostaje i što mu je potrebno da bude zadovoljniji. Onima koji nemaju posao želim da ga nađu, onima koji studiraju da polože ispite, onima koji imaju sinove da dobiju kćer, a onima pak koji imaju samo kćeri nek dobiju sina… I neka svi legaliziraju kuće, zaključio je Grgurović svoju poprilično konkretnu listu novogodišnjih želja.