Snažna eksplozija izbila ulazna vrata bibinjske Općine

Slika korisnika admin
A. SITNICA

Snažna eksplozija odjeknula je u središtu Bibinja na Silvestrovo, 20-ak minuta prije ponoći. Prema informacijama iz Policijske uprave zadarske nepoznati počinitelj aktivirao je još uvijek nepoznatu eksplozivu napravu u 23.40 ispred ulaznih vrata u općinsku zgradu.

- Obrada ovog događaja je u tijeku. Ozlijeđenih osoba nije bilo, ali je nastala materijalna šteta na vratima i prozorima općinske zgrade, okolnih objekata te jednom automobilu koji se u trenutku eksplozije tu našao, kažu u Operativno-komunikacijskom centru zadarske policije koja je na mjestu događaja i u nedjelju ujutro prikupljala podatke i materijalne tragove kako bi što prije rasvijetlili okolnosti događaja, počinitelja, motiv i sredstvo kojim je prizemlje općinske zgrade oštećeno.

Od siline eksplozije izbijena su ulazna vrata u zgradu, u unutrašnjem dijelu popucala su stakla, a oštećenja su vidljiva i na zidnoj i stropnoj žbuci.

Policija istražuje je li općinska zgrada bila tek nasumičan odabir vandala ili smišljeno odabrani cilj. Državnom odvjetništvu za sada je prijavljen nepoznati počinitelj zbog kaznenog djela dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno

Komentari

Slika korisnika momcilo
Četnički teroristi plaše mirni hrvatski puk !!!!!Odmah postaviti tablu "za dom spremni " ispred ulaza da se teroristi uplaše slavne hrvatske povijesti !