Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

Uz Željka Bebeka više od dvije tisuće Biograđana i gostiju dočekalo 2017.

31.12.2016. 23:00
Uz Željka Bebeka više od dvije tisuće Biograđana i gostiju dočekalo 2017.


Na prvom uopće organiziranom dočeku u Biogradu na Moru u gradskom Parku i okolnim ulicama staru je ispratilo i Novu 2017. preko dvije tisuće Biograđana, žitelja okolnih naselja i turista, uglavnom nautičara.
Za urnebesnu zabavu bio je zadužen legendarni Željko Bebek iz Bijelog dugmeta.
– Imam 55 godina i ovakvo nešto još nisam doživio u mom Biogradu. Svi smo jedna duša i tilo, jedno veliko zajedništvo. Svaka čast organizatorima, ushićeno govori Tome Šarić, koji je u zagrljaju supruge Goge, kćeri Petre i drugih, već promuklog glasa oko dva sata iza ponoći pjevao Bebekove uspješnice.
Bio je to istinski spektakl glazbe, veselja i radosti u režiji Grada i Turističke zajednice, na kojem je u preko dva i pol sata neprekidnog koncerta sve nazočne u novogodišnji trans bacio 71-godišnji Željko Bebek, koji kao da proživljava svoju drugu mladost.
– Dragi Biograđani i Biograjke, dragi gosti grada u srcu Dalmacije, želim vam mnogo sreće, zdravlja i zadovoljstva vama i vašim obiteljima, te ostvarivanje što više želja u novoj 2017. godini, poželio je dogradonačelnik Marijan Stopfer, dodajući kako je ovo vrhunac sedmogodišnjeg rada na organiziranju zabavnih događanja u Biogradu.
Nećemo pretjerati kad kažemo da su sve generacije, od najmanjeg Biograđanina (ili gosta Biograda) pa sve do onih treće životne dobi, u novogodišnjoj noći uživale kao nikad do sada.
Uz vrhunsku glazbu i bogatu ponudu pića – gdje su bili, s kim su pili i koga su sve to ljubili u najluđoj noći u godini, žitelji Biograda i njihovi gosti još će zasigurno dugo pamtiti.