Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Poginuo vozač “opel corse”

Autor: Suzana Bandić

28.02.2010. 23:00
Poginuo vozač “opel corse”

Foto: Ivan JAMIČIĆ



Poginuli Miočević kretao se glavnom biogradskom prometnicom te je najvjerojatnije zbog neprilagođene brzine prešao u suprotni kolnički trak i izravno se sudario s dostavnim kombijem
Nedjeljko Miočević – Neđo (55) iz Biograda na Moru smrtno je stradao u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju rano ujutro, oko 6.20 sati u biogradskoj Ulici dr. Franje Tuđmana.
Na mjesto nesreće izašla je biogradska policija i dežurni istražni sudac Županijskog suda u Zadru Ante Anić. Utvrđeno je kako se poginuli Miočević upravljajući osobnim automobilom “opel corsa” čeških nacionalnih oznaka kretao glavnom biogradskom prometnicom te da je u jednom trenutku, a najvjerojatnije zbog neprilagođene brzine, prešao u suprotni kolnički trak i izravno se sudario s dostavnim vozilom pekarskog obrta u kojem su se nalazile dvije osobe.
Vozač “corse” od siline je udarca na mjestu poginuo, dok su vozač i suvozačica dostavnog vozila zadobili lakše ozljede. Sudac Anić naložio je obdukciju tijela poginulog Nedjeljka Miočevića, inače zaposlenika u biogradskoj Iliriji, koja će biti provedena danas na Odjelu patologije Opće bolnice Zadar.
Od početka ove godine ovo je druga smrtno stradala osoba u prometu.