17 °C
Online izdanje
Utorak, 27.lipnja 2017.
Vi ste ovdje:  Home » Događaji
RSS feed
Današnji broj
Događaji
Povratak
Natječaj za zakup 21 javne površine u vlasništvu Grada Zadra
Piše: Siniša Klarica
Foto: Adam VIDAS
Rajko Jurin, pročelnik za gradsku imovinu

Grad Zadar objavio je natječaj za davanje u zakup 21 javne površine u vlasništvu Grada Zadra. Riječ je gradskim površinama na kojima su predviđene sve djelatnosti koje se inače obavljaju tijekom turističke sezone. Kako nas je obavijestio pročelnik za gradsku imovinu Rajko Jurin, nedavna odluka Gradskog vijeća o smanjenju zakupnina javnih površina ne odnosi se na površine iz ovog natječaja.

- Nedavno smanjenje zakupnine odnosi se na stolove i sjedalice ugostiteljskih objekata koji se postavljaju na javne gradske površine te na štandove. Ovim natječajem obuhvaćene su sve djelatnosti, od prodaje kokica i kukuruza, preko prodaje jednodnevnih izleta do portretista koji na Narodnom trgu izrađuju portrete. Cijene su u nekim stavkama, nešto veće nego lani, ali ipak očekujemo da će se sigurno izlicitirati veće cijene od početnih koje su objavljene u javnom natječaju.

Javno otvaranje ponuda bit će upriličeno 15. i 16. ožujka, a jedan od uvjeta natječaja jest da je natjecatelj podmirio svoje obveze prema Gradu Zadru.

Komentari (1)

evo vakoj, prije 1943d 17h
Ja zakupljujem debelu ladovinu, ne na suncu. kad imam dobru penziju neka ladujem.
Komentiranje više nije dostupno
Copyright © 2008. Zadarski list Uvjeti korištenja | Zaštita privatnosti | Impressum | Marketing
Powered by Sitestudio.hr