Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

18 C°

Maštoviti kostimi oživjeli pozornicu zadarskog kazališta (FOTOGALERIJA)

Autor: Valentina Mlađen

28.02.2013. 23:00
Maštoviti kostimi oživjeli pozornicu zadarskog kazališta (FOTOGALERIJA)

Foto: Marin GOSPIĆ



“Kišne kapi” samo su jedna od predstava Zaleta među kojima su i “Kako je Tiboru nedostajala Jela”, “Čarobni snovi”, “Mala sirena” i brojne druge


Polaznici Plesnog studija “Zalet” predstavili su u velikoj dvorani Hrvatskog narodnog kazališta u Zadru svoj najnoviji uradak. Predstavu “Kišne kapi” predstavili su polaznici osnovnoškolskog uzrasta te je sve skupa nastupilo 90-ero djece.
Najnovija plesna predstava Zaleta govori o veselim kišnim kapima koje na svom putu od neba do zemlje susreću ljude, kuće, cvijeće, životinjski svijet… I dok bi se kišne kapi igrale ljudi se skrivaju ispod svojih kišobrana, kućice zatvaraju prozore i vrata, a cvijeće više nije žedno. Uz vesele melodije Zaletovci su pokazali što su do sada naučili, a u predstavu su se odlično uklopili maštoviti kostimi koji su oživjeli pozornicu zadarskog kazališta. Koreografiju je osmislila Iva Burčul, voditeljica Zaleta, a uz nju plesače su pripremale Ana Burčul i Suzana Đerđa.
“Kišne kapi” samo su jedna od predstava Zaleta među kojima su i “Kako je Tiboru nedostajala Jela”, “Čarobni snovi”, “Mala sirena” i brojne druge kojima su pokazali da ove mlade plesače čeka svijetla budućnost.