Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Biograđanin iscipelario ženu i psa jer ga je šetala bez povodca

31.03.2017. 22:00
Biograđanin iscipelario ženu i psa jer ga je šetala bez povodca


Žitelji Biograda još su u šoku od nevjerojatnog nasilja koje se u četvrtak ujutro dogodilo u središtu njihova gradića. Težak izgred završio je kaznenom prijavom protiv muškarca u dobi od 68 godina za dva kaznena djela i prekršajom prijavom protiv 41-godišnjakinje.
Sve je počelo prekjučer oko 9 sati na plaži u Biogradu, kada je, dok je šetala psa bez nadzora, ovu ženu najprije verbalno, a potom i fizički napao 68-godišnjak, koji joj je opalio pljusku. Od siline udarca ova žena, koja je lakše ozlijeđena, pala je na pod, gdje  je ovaj stariji nasilnik ‘iscipelario’ nju, ali i njezina psa.
Nakon incidenta na plaži, vlasnica psa otišla je kući, da bi se potom zajedno s 37-godišnjim suprugom i njegovim 30-godišnjim bratom, došla do kuće napadača. Kada ih je nasilnik ugledao, zgrabio je nož i vile kojima je zamahivao prema muškarcima.
Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja protiv 68-godišnjaka je podnesena kaznena prijava zbog pokušaja nanošenja teških tjelesnih ozljeda, kao i ubijanja i mučenja životinja, a protiv 41-godišnjakinje je podnesen obvezni prekršajni nalog zbog držanja životinja bez nadzora.