Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

Zadrani pobijedili za svog 12. anđela (FOTOGALERIJA)

31.03.2017. 22:00
Zadrani  pobijedili  za svog  12.  anđela (FOTOGALERIJA)


Krajnji rezultat jučerašnjeg dvoboja bio je 2:0, a strijelci za momčad sa Stanova bili su Vlatko Blažević u 49. minuti i Želimir Terkeš u 58. Trener Ivan Pudar pobjedom je debitirao na klupi Zadra s naglaskom da je njegova momčad u ovoj utakmici mogla slaviti i s mnogo uvjerljivijim rezultatom
U 23. kolu Treće HNL jug Zadar je na Stanovima bio bolji od Kamena i na svoj konto uknjižio nova tri boda. Krajnji rezultat dvoboja bio je 2:0, a strijelci za momčad sa Stanova bili su Vlatko Blažević u 49. minuti i Želimir Terkeš u 58. Trener Ivan Pudar pobjedom je debitirao na klupi Zadra s naglaskom da je njegova momčad u ovoj utakmici mogla slaviti i s mnogo uvjerljivijim rezultatom. Međutim, i ovako se nitko na Stanovima ne smije žaliti, treća je ovo uzastopna pobjeda i sada se već može govoriti o solidnom pobjedničkom nizu. U svakom slučaju razloga za zadovoljstvo je na Stanovima bilo napretek
– Nemam ništa posebno kazati nakon ove utakmice. Zna se da sam ovdje došao raditi u usavršavati ovu momčad koja bi uz dva, tri pojačanja sljedeće sezone trebala ići u lov na Drugu ligu. Stvorili smo dosta prilika u otvaranju utakmice, a u nastavku smo dvije pretvorili u pogodak. Moje momčadi po utakmici moraju stvoriti desetak pravih šansi, ali trebat će vremena da do toga dođemo. Onda će doći i golovi, rekao je Pudar.
Utakmica Zadra i Kamena odigrana je i u spomen na tragično stradalog Hrvoja Ćustića. Lijepo je prije početka utakmice bilo vidjeti cijelu momčad Kamena koja je sa svijećama i cvijećem došla do mjesta stradanja našeg Hrvoja i minutom šutnje mu odala počast. Nakon toga vijenac su položili i predstavnici oba kluba. Igrači obje momčadi na travnjak su izašli odjeveni u majice s likom Hrvoja Ćustića, kao i sudačka trojka, a odmah nakon pozdrava momčadi na središtu igrališta stali su u krug i novom minutom šutnje odali počast 12. anđelu.
– Bila nam je čast i zadovoljstvo igrati utakmicu u Zadru baš na datum obilježavanja tragične pogibije Hrvoja Ćustića. Znali smo da je Zadar moćniji od nas u svakom smislu. Vidjelo se na mojim igračima da su šokirani ovim događanjima, ali kasnije se se trgli. Nismo se došli zatvarati u bunker već igrati otvoreno i nadigravati se. Zadar je bio bolji i zasluženo slavio. Čestitam im na toj pobjedi, zaključio je terner Kamena Ivica Znaor.
ZADAR-KAMEN 2:0
ZADAR – Igralište na Stanovima. Gledatelja: 1.000. Sudac: Damir Mladin (Omiš). Pomoćnici: Ante Pavlinović (Split) i Ante Proso (Gata). Strijelci: 1:0 Blažević (49′ – 11 m), 2:0 Terkeš (59′) Žuti kartoni: Župan, Anić, Terkeš (Zadar), Jurić (Kamen).
ZADAR: Gluić 6.5, Šimurina 6.5, Tokić 6.5 (od 86′ Pantalon), Pedišić 6.5, Viduka 6.5, Jurjević 6.5, Anić 6.5 (od 57 Colić 6.5), Bubnjar 6.5 (od 82′ Brlić -), Župan 7, Terkeš 7.5, Blažević 7. Trener: Ivan Pudar.
KAMEN: Vojnović 5, Omazić 5 (od 68. Karin 5), Majić 5, Kljenjak 5, Jurić 5, Brkan 5, Tolić 5 (od 50′ Perković-Šantar 5), Čelić 5, Peko 5 (od 75. Bradarić 5), Marić 5, Jonjić 5. Trener: Ivica Znaor.