Subota, 27. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

8 C°

Po bod(ove) u Makarsku

30.04.2017. 22:00
Po bod(ove) u Makarsku


Momčad Primorca iz Biograda uspješno je apsolvirala zadatak iz 28. kola. Na svom su igralištu Kazimir i Silvestar Biograjci bili bolji od OSK-a, momčadi iz Otoka kraj Sinja i svladali ih rezultatom 2:0. Od prve minute utakmice momčad Lea Šarića krenula je ofenzivno prema vratima gostiju. Međutim, nekoliko vrlo dobrih prilika na otvaranju utakmice nisu uspjeli pretvoriti u pogodak. U samoj završnici prvog poluvremena sreća se ipak osmjehnula domaćinima. Nakon duplog pasa i povratne lopte na ruba kaznenog prostora Toni Mrkić je uspio zatresti mrežu nemoćnog Vugdelije. U nastavku je Primorac krenuo potvrditi ovu pobjedu i to im je uspjelo u 76. minuti utakmice. Rogić je ispucao loptu sa svoga gola do Bačkova koji okomitom loptom između dva igrača OSK-a pronalazi Stipu Jančića i drugi put Otočani su morali vaditi loptu iz svoje mreže. Vrlo važna pobjeda Biograjaca koje već danas očekuje gostovanje kod Zmaja u Makarskoj.
– Naravno da sam zadovoljan, ovo je vrlo važna pobjeda za moju momčad – kazivao je jučer ujutro strateg momčadi iz Biograda Leo Šarić.
– Bili smo bolji tijekom cijele utakmice i potpuno zasluženo došli do ova tri boda. Od prve minute krenuli smo po taj zgoditak, ali lopta nas na otvaranju utakmice baš i nije htjela. Imali smo dvije dobre prilike koje nismo iskoristili. Na sreću to nam je pošlo za nogom u 43. minuti susreta kada je Mrkić pogodio za naše vodstvo. U nastavku smo također bili bolji, stvarali šanse i na kraju posao zgotovili pogotkom Jančića u 76. minuti. Gosti su tijekom 90 minuta imali tek jednu priliku, a mi smo stalno imali dominaciju i došli do željenog cilja u ovoj utakmici. A to su ova tri osvojena boda.
Već danas Biograjce očekuje novi dvoboj, u 29. kolu Primorac gostuje kod Zmaja iz Makarske.
– Idemo u Makarsku pokušati osvojiti bod, a ako se ukaže prilika i sva tri. Domaćin se pokušava spasiti ispadanja i sigurno će i oni dati sve od sebe u ovoj utakmici. Međutim, mi smo rasterećeni i vjerujem da ćemo imati svoje šanse za pobjedu. Dat ćemo sve od sebe, pa ćemo vidjeti što će nam to donijeti – kazao je Šarić na kraju kraćeg telefonskog razgovora.


 PRIMORAC (B) – OSK 2:0


BIOGRAD NA MORU – Igralište Kazimir i Silvestar. Gledatelja: 300. Sudac: Emil Tomašević (Ploče),. Pomoćnici: Anita Nenada (Dubrovnik) i Ante Proso (Gata). Strijelci: 1:0 Mrkić (43′), 2:0 Jančić (76′). Žuti kartoni: Colić (Primorac),Poljak (OSK). Crveni:-
PRIMORAC (B): Rogić, Bruoja, Colić, Marković, Galešić, Ješe, Vodopija (od 67′ Bačkov), Malčić (od 73′ Jančić), Perica, Mrkić (od 88′ Katuša), Colić. Trener: Leo Šarić 
OSK: Vugdelija, Banić (od 58′ T. Samardžić), Ramljak, P. Bašić (od 82′ Vuleta), Norac-Kevo, Poljak, Zebić, Banić-Škojo, N. Bašić, Bašić-Šišk, Plavša (od 70′ M. Samardžić). Trener: Petar Džaja.