Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

Monstrum s benkovačkog područja silovao vlastitu kćer

Autor: Minja Gugić

30.06.2008. 22:00
Monstrum s benkovačkog područja silovao vlastitu kćer

Foto: NL



Monstrum iz zadarskog zaleđa uhićen je u ponedjeljak zbog sumnje da je u više navrata bludničio, a možda čak i silovao svoju 16-godišnju kćer.
Nakon uhićenja 36-godišnjak s benkovačkog područja je priveden u policijsku postaju na krim obradu koja je trajala cijelu noć i jučer do poslijepodnevnih sati, tako da se nije mogla saznati informacija kada bi bludnik trebao biti priveden dežurnom istražnom sucu Županijskog suda u Zadru, Borisu Babiću.
S obzirom na to da je riječ o maloljetnoj, ali već dovoljno odrasloj djevojčici koja je vjerojatno svjesna svega što ju je snašlo i čiji identitet mora biti zakonom zaštićen, novinari jučer nisu uspjeli saznati nikakve detaljnije informacije o ovom najnovijem slučaju pedofilije na zadarskom području, iako se vijest o uhićenju 36-godišnjaka s benkovačkog područja u novinarskim krugovima proširila brzinom munje.
U PU zadarskoj jučer su tek potvrdili istinitost informacije prema kojoj je riječ o ocu koji je bludničio, a možda čak i silovao vlastitu kćer. Po okončanju krim obrade i saslušanja pred istražnim sucem u istragu i rasvjetljivanje ovog slučaja zasigurno će biti uključen i cijeli niz stručnjaka, odnosno vještaka medicinske, ali i psihijatrijske struke te vještak psiholog.
Nije poznato ni u kakvom je okruženju i u kakvim je obiteljskim uvjetima nesretna djevojčica do sada odrastala postavši žrtvom vlastitog oca.