Utorak, 19. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

10 C°

Bepo uvijek vjeran Dalmaciji

30.06.2011. 22:00
Bepo uvijek  vjeran Dalmaciji


“Kad s mora  dođem ti” naziv je novog ljetnog hita i druge zajedničke  pjesme Bepa Matešića i Davida Ricova kojom će se ove  godine predstaviti na 51. festivalu zabavne glazbe Split.  Autor teksta i glazbe za pjesmu je Niko Bulić, dok se za  aranžman pobrinuo Đelo Jusić.
Pjesma “Kad mi dođeš ti”  ima prepoznatljivi dalmatinski štih i Bepov stil jer, kako  pjevači kažu oni ostaju vjerni Dalmaciji. Govori o ljubavi i susretu mornara s dragom, a snimljena je prije  20-ak dana u Zagrebu. Iako  ništa ne očekuju ipak se nadaju dobrom plasmanu u  Splitu.
– Ovo je druga zajednička  pjesma koju sam snimio s  Bepom, iako naša suradnja  uspješno traje već šest godina. Pjesmu ćemo predstaviti u Splitu, a o pobjedi  nećemo govoriti jer najvažnije je da se pjesma vrti  na radiju i da je slušatelji  prihvate. Hitove stvaraju  slušatelji, ali ipak se vidimo  u trećoj večeri festivala, dakle u finalu, kaže Ricov.
Otkriva i da bi uskoro trebao izaći zajednički album s  Bepom na kojem će se  uglavnom nalaziti zajedničke pjesme, ali i nekoliko  samostalnih. Također se pripremaju i za snimanje još  nekoliko atraktivnih spotova, a nakon spota s Avom  Karabatić ne sumnjamo da  će i ostali njihovi spotovi  plijeniti pažnju.