Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

10 C°

Pobjede Tornadocommerca i Tina

30.06.2011. 22:00
Pobjede Tornadocommerca i Tina


Druga večer u Murvici  protekla je bez iznenađenja što se tiče  rezultata. U prvoj utakmici Tornadocommerc je mudrom igrom nadigrao  Vrsi koji su pokušavali, ali su imali dva  peha, ozljede dvojice svojih igrača Vukorepe i Mikulića. Kada se još nadoda  da nisu igrali Milutin i Rančić, onda se  zaista i nije moglo dobiti vrlo dobru  ekipu Tornada. U drugoj utakmici momci Tihe Kneževića rutinirano su došli do  lake pobjede protiv Smilčića koji je nešto  pokušavao, ali ipak ovoga puta kvaliteta  je došla do izražaja. Prvi topnik Mate  Čulina sa dva zgoditka te Goran Burčul  sa dva, a Gospić i Čačić sa jednim, visoko  su porazili vrlo dobru ekipu Smilčića koji  su na kraju stisnuli ruku protivnicima i  čestitali na pobjedi.
TORNADOCOMMERC  3
VRSI  1
Malonogometno igralište. Gledatelja: 300. Suci: Ivan Zdrilić i Luka  Popović. Delegat: Josip Prskalo.
TORNADOCOM.: Pedić, Bugarija, R. Sikirić(2), Paleka(1), Žmire,  Pavin, Lukić, Klarin, A. Sikirić, Lisica.Voditelj: Ante Sikirić.
VRSI: Bačko, Lukić, Mirković,  Vulić, Vukorepa, Vukšević, M. Čirjak, J. Čirjak, Mikulić(1), Bolotin.  Voditelji: Ljubo i Mario Milutin.
TIN 6
SMILČIĆ  0
TIN: Jurjević, Drlja, Klanac,  Rančić, Gospić(1), Vedrić, Čulina(2), Burčul(2), Čačić(1). Voditelji: Tiho Knežević i Edo Kvartuč.
SMILČIĆ: Bakić, Anić, Janković,  Jurešić, Duspara, Marinović, Crnjak, Budan. Voditelji: Vlatko Anić i  Krešimir Arbanas.