Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

5 C°

Borik još nema ni momčad niti dvoranu

Autor: Viktor Bogut

31.07.2008. 22:00
Borik još nema ni momčad niti dvoranu


Što se tiče prve momčadi, tu se za sada ništa ne mijenja. Od prije je jasno da ostaju Mate Mrva, Marino Jurjević, Marko Žorž, Ante Dević i Ivica Grgurović. Iz Zaboka je stigao Zvone Baričević, koji će nas ojačati na poziciji centra – kaže Pero Perić
U Borik-Puntamici i dalje ne znaju s kakvom će momčadi nastupiti u idućoj sezoni, a isto tako nije poznato u kojoj će dvorani igrati službene utakmice, a gdje će trenirati. Mnogo toga se mora riješiti idućih dana.
– Razgovara se. Dogovara se. Trebali bismo brzo saznati konkretnije stvari – objasnio je sportski direktor i pomoćni trener Pero Perić. Najaktivniji su ovih dana juniori, koji pod vodstvom trenera Tihomira Bujana nastupaju u ljetonoj ligi, gdje im dobro ide. Dio igrača perspektivne generacije već bi u novoj sezoni trebao naći mjesta u prvom sastavu, ali tu treba doći i nekoliko već definiranih igrača.
– Što se tiče prve momčadi, tu se za sada ništa ne mijenja. Od prije je jasno da ostaju Mate Mrva, Marino Jurjević, Marko Žorž, Ante Dević i Ivica Grgurović. Iz Zaboka je stigao Zvone Baričević, koji će nas ojačati na poziciji centra. On je bio naš junior, koji je otišao na studij u Zagreb i sada se vraća. Sigurno su otišli Ante Đugum i Tomislav Dražović, a odlazak su najavili i Antonio Bilić te Ivan Čular. Za sada nismo dobili konkretnu informaciju o potvrdi odlaska.
Perić očekuje da će Borik u idućoj sezoni imati kudikamo bolje uvjete za trening nego lani.
– Sagradila se nova dvorana, a doći će i četiri manje s košarkaškim dimenzijama. Sigurno da očekujemo da nećemo više morati putovati u Sukošan na treninge. Tamo nam je bilo dobro, ali ipak ne bismo trebali toliko putovati. Trenutačno se dogovaramo s upravom Višnjika – dodao je Perić.