Utorak, 19. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

U parku Sfinga i tajlandska masaža

Autor: Valentina Mlađen

31.07.2012. 22:00
U parku Sfinga i tajlandska masaža

Foto: Vedran SITNICA



Poseban program odvijat će se u parku “Sfinga” gdje posjetitelje očekuje dašak egzotičnih zemalja Egipta i Tajlanda. Naime, tajlandski restoran Pearl of Siam ponudit će posjetiteljima dva tradicionalna tajlandska jela uz koktel Tai Mai i tajlandsku masažu


Nakon prošlogodišnjeg uspjeha Udruga Brodarica nastavlja s manifestacijom “Noć Brodarice” koju su najavili na konferenciji za medije u zadarskom parku Sfinga.
Ante Rubeša najavio je manifestaciju koja će se na potezu od parka Sfinga uzduž Obale kneza Trpimira pa sve do kafića Barka, održati ove subote 4. kolovoza u 20 sati.
Tri pozornice
– Kad smo prošle godine počeli s organizacijom “Noći Brodarice” ideja je bila da se ova lokacija predstavi kao jedan prelijepi lungo mare, tj. šetnica uz more i da se skine opterećenje s Poluotoka i turističkih manifestacija koje se uglavnom tamo organiziraju, kazao je Rubeša.
Nakon prošlogodišnje “Noći Brodarice” tijekom koje je Brodaricom prošlo desetak tisuća ljudi ove godine organizatori najavljuju još veću i još bolju manifestaciju. Program “Noći Brodarice” održavat će se na čak tri pozornice, a posjetitelje očekuje bogata gastro ponuda i zabavljači.
Prva pozornica na kojoj će nastup imati klapa Portun iz Vele Luke bit će smještena kod restorana Lungo mare, a između nje i druge pozornice bit će smješteni štandovi s autohtonim proizvodima i suvenirima proizvođača iz Zadarske županije. Poseban program odvijat će se u parku “Sfinga” gdje posjetitelje očekuje dašak egzotičnih zemalja Egipta i Tajlanda. Naime, tajlandski restoran Pearl of Siam ponudit će posjetiteljima dva tradicionalna tajlandska jela uz koktel Tai Mai i tajlandsku masažu.
Ava – sirena
Također na potezu od kafića Ledo do Marexa smješten je umjetnički kutak na kojem će splitsko-zadarska zabavljačica Ava Karabtić u ulozi sirene pozdravljati goste dok će zadarski mađioničar Rico nakon nastupa na štulama izvoditi svoje mađioničarske trikove.
Druga pozornica bit će smještena na plaži kod kafića Marex te će na njoj nastup imati uspješni bend Sexymotherfuckers uz predgrupu, bend Kodex s Brodarice. Na gastro štandovima nudit će se osvježenje, piće i jelo, a profesionalni kuhari spremat će tunu od 40 kilograma. Kod HAZU-a, odnosno Pomorskog muzeja koncert na violini će održati mlada violinistica Dora Kanjer, a na trećoj pozornici kod kafića Barka nastupat će bend Differo.
Nakon prošlogodišnjeg uspjeha Rubeša je kazao kako s ishodovanjem dozvola nisu imali nikakvih problema, a nadaju se i kako će građani imati razumijevanja za zatvorenu cestu za vrijeme trajanja manifestacije.
– Cesta će od uvale Draženica, dakle Obale kneza Trpimira biti zatvorena za sav promet na dan manifesatcije od 16 sati pa do 4 sata ujutro 5. kolovoza. Ovim putem obavještavamo stanare i sve građane te se nadamo da će i ove godine imati razumijevanja i pronaći alternativne puteve kako bi stigli do svojih odredišta, rekao je Rubeša naglasivši kako će posjetitelji moći prije početka manifestacije parkirati automobile na desnu stranu uz more.


“Noć” prepoznali sponzori




Rubeša je istaknuo kako će slično kao i prošle i ove godine njihova manifestacija imati budžet od svega desetak tisuća kuna, a prepoznali su je i brojni sponzori među kojima su restoran Lungo mare, kafići Marex, Barka, Ledo, Marex elektrostroj Zadar i Elkom.