Subota, 27. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

“Pravi Mladen” živi u Biogradu

Autor: Suzana Bandić

31.07.2013. 22:00
“Pravi Mladen” živi u Biogradu


Ja nikoga nisam tužio, pa ni mog susjeda, a još manje nekoga iz Slavonije, kaže Goran Lipovac, susjed Mladena Tomašića iz Biograda


Pokrenuli smo istražne radnje, odnosno provjeravamo što se  dogodilo, budući da smo za taj slučaj doznali jučer  iz medija i da nas nitko do sada vezano uz navode u novinskom članku nije kontaktirao – odgovorio nam je Elis Žodan, glasnogovornik Policijske uprave, na pitanje  što se to dogodilo u slučaju Mladena Tomaševića iz Bošnjaka kod Županje. Čovjek je, naime, nakon višegodišnje beznadne borbe s vjetrenjačama sudsko-policijsko-pravosudne administracije odlučio o svemu progovoriti javno, a za to mu je svakako motiv bio i prijetnja zatvorom.
Sve je započelo još prije pet godina, točnije 5. lipnja 2008. godine u  16.44 sati u Savskoj ulici u Biogradu na moru kad se Mladen Tomašević s  kućnog broja 27 porječkao sa svojim susjedom Goranom Lipovcem na  kućnom broju 32 oko pristupnog puta.
– Tad se asfaltirala cesta koju za pristup kućama koristimo ja i tri moja  susjeda, među kojima i Mladen Tomašević. Njemu nešto nije bilo po volji pa smo se porječkali. Ubrzo je došla policija i sačinila zapisnik. Ja nikoga nisam tužio, pa ni mog susjeda, a još manje nekoga iz Slavonije –  priča Goran Lipovac, šokiran razvojem priče čiji je sudionik i sam bio.  Kaže kako ga je prošle godine kontaktirao jedan odvjetnik i ispričao mu  o zamjeni identiteta nakon čega je on potpisao izjavu da Mladena Tomaševića iz Bošnjaka u životu nije vidio, a kamoli se sukobio s njim.