Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

8 C°

Četiri novaka u Voštarnici

31.08.2010. 22:00
Četiri novaka u Voštarnici


Doveli smo iskusnog Domagoja Vidakovića, a iz Poličnika centarski dvojac Luku Lovrića i Antu Pikunića te Ivicu Grgurevića iz Jazina – kazao je predsjednik Klarica


U A-2 ligašu Voštarnici zahuktavaju se pripreme za nadolazeću sezonu koja starta početkom listopada. Pod vodstvom novog trenera Borisa Hrabrova održano je predstavljanje sastava za sezonu 2010./11. u maloj dvorani na Višnjiku. Za razliku od lani ima nekih novih lica dok je nekoliko dugogodišnjih igrača napustilo njihove redove. Tako su put također A-2 ligaša Poličnika otišli Josip Bulić i Zvonimir Baričević, dok je Petar Marić pojačao redove A-1 ligaša Borik-Puntamike. Za predsjednika kluba, Tomislava Klaricu, nije bilo druge nego pronaći nova rješenja koja su stigla u liku iskusnog kvarteta.
– Odlaskom Josipa Bulića koji je bio naš ponajbolji igrač unatrag nekoliko godina doveli smo iskusnog Domagoja Vidakovića koji je prošlu sezonu proveo u B-1 ligašu Otok Ugljan. On je igrač s iskustvom igranja u jakim momčadima poput Zagreba, Slovana, Splita, Širokog te će biti odlično rješenje za upražnjene bekovske pozicije.
Pod košem ste angažirali trojicu novih igrača.
– Iz Poličnika smo doveli centarski dvojac Luku Lovrića i Antu Pikunića te Ivicu Grgurevića iz Jazina s kojima ćemo dobiti potrebnu snagu na centarskim pozicijama te nam je želja i ove sezone biti u vrhu A-2 lige – kazao je Klarica koji je izložio i plan pripremnih utakmica do početka listopada kada počinje prvenstvo.
– Pripreme su započele 16. kolovoza i u ovih mjesec dana planiramo odigrati seriju pripremnih ogleda. Krenut ćemo s utakmicama protiv Splita i Trogira, a od 17. do 19. rujna igramo turnir u Zadru na kojem će nastupiti A-2 ligaši Čakovec, Belišće i Kraljevica. Nakon toga nas očekuje odlazak u Čakovec ili u Mađarsku gdje bi trebali igrati protiv Čakovca, mađarskog Veszprema i Radenske iz Slovenije.


 VOŠTARNICA 2010./11.




Marki Blaslov, Ivan Bulić, Antonio Mišić, Ante Bronić, Jurica Dražović, Marko Graić, Marko Bračić, Domagoj Vidaković, Ante Pikunić, Luka Lovrić, Toni Barić, Karlo Gjergja. Trener: Boris Hrabrov.