Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Slavko Šare udario škodom u rasvjetni stup

31.08.2011. 22:00
Slavko Šare udario škodom u rasvjetni stup


Prometne nesreće događaju se i onima koji ne piju, ne puše i ne drogiraju se – kazao je Slavko Šare, bivši načelnik Općine Galovac, jučer dok je čekao CTG snimanje u zadarskoj bolnici nakon lakše prometne nesreće na Branimirovoj obali. Šare je bio sam u automobilu, a kretao se Branimirovom obalom. Nešto prije Veslačkog kluba izgubio je kontrolu nad upravljačem svoje škode zagrebačkih registracija. Udario je o rubnik što je njegovo vozilo odbacilo na “otočić”, a zaustavio se udarivši prednjim dijelom vozila u rasvjetni stup. Od siline udarca na nekoliko minuta ostao je bez svijesti, no srećom prošao je s lakšim ozljedama.
– Dobro sam srećom i to ponajviše zahvaljujući brzoj intervenciji liječnika Hitne medicinske pomoći koji su na mjesto nezgode došli u svega minutu, dvije. Još sam sjedio u vozilu kada se liječnica pojavila pokraj mene – kaže Šare ističući kako je ugodno iznenađen i odnosom ostalih liječnika koji su ga jučer pregledali u zadarskoj bolnici te otpremili na kućnu njegu.
Iz zadarske policije kažu kako će protiv Šare podnijeti optužni prijedlog zbog izazivanja prometne nezgode s materijalnom štetom.