Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

21 C°

Vratio se Glumac, Bilen možda izgubljen za polusezonu

31.08.2011. 22:00
Vratio se Glumac, Bilen možda izgubljen za polusezonu


Jučer ujutro Dalibor Zebić, trener, potvrdio je očekivanu vijest.
– Iz Hajduka na posudbu dolazi Tomislav Glumac.
Bila je to prva vijest. Druga, znatno lošija. Znate ono, imam dvije vijesti, dobru i lošu.
– Mario Bilen se ozlijedio na treningu u Perivoju. Izleda da je riječ o napuknuću metatarzalne kosti. S obzirom da je Bilen već imao problema s tim stopalom, vidjet ćemo je li riječ o obnovi ozljede.
Kako bilo, Bilen je jučer na trening došao na štakama. Dakako, nije trenirao, a kada će trenirati za sada se samo nagađa. Najlošija prognoza je da je za Bilena izgubljena polusezona. To znači da će Zebić i nakon povratka Glumca ponovno biti u problemima zbog manjka obrambenih igrača. Ipak, prijelazni rok jučer je završio i promjena više nema, Zebić se morao pokriti igračima koje ima na raspolaganju. Glumca ne treba posebno predstavljati. U Zadar je kao junior Hajduka na posudbu došao početkom 2010. godine, odigrao vrlo solidnu sezonu i pol tijekom koje je izborio i mjesto u reprezentaciji koja je najprije bila treća na Europskom, a onda pretposljednja na nedavno završenom Svjetskom prvenstvu. Poput Mateja Jonjića i Glumac je Zadru bio dobar, ali za obojicu očito na Poljudu baš i nisu zainteresirani. Barem, ne za sada.
S obzirom da je u Prvoj HNL slobodan vikend, na Stanovima su pokušavali dogovoriti trening utakmicu. Na kraju je izbor pao na Željezničar iz Sarajeva, ali umjesto u subotu utakmica će se vjerojatno odigrati u utorak, 6. rujna, na Stanovima.