Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

Nogometni sudac optužen za podvođenje

Autor: Suzana Bandić

30.09.2009. 22:00
Nogometni sudac optužen za podvođenje


Šušića se tereti za podvođenje i organizaciju međunarodne prostitucije. Pred istražnim sucem branio da je u taj “posao” ušao zbog loše financijske situacije
Nakon što je prije nešto više od mjesec dana upao u policijsku klopku zbog podvođenja 48-godišnje Beograđanke, Općinsko je državno odvjetništvo u Zadru protiv Petra Pere Šušića (48), nogometnog trenera treće županijske lige, podiglo optužnicu kojom ga tereti za organizaciju međunarodne prostitucije.
Policajci su neko vrijeme pratili Šušića te su došli do saznanja da je on u zadarskom predjelu Arbanasi iznajmio apartman za 48-godišnjakinju iz Srbije u kojem je ona pružala seksualne usluge. Tijekom tri dana, odnosno od 7. do 10. kolovoza, 48-godišnjakinja je primila četiri mušterije, a svakome od njih za seksualne je usluge naplatila po tisuću kuna, od kojih je pola zadržavala za sebe, a pola davala Šušiću.
Nakon što su nasjeli na policijski trik i primili označene novčanice, oboje su privedeni istražnom sucu Anti Aniću kojemu su tijekom saslušanja sve priznali. Kako neslužbeno doznajemo, Šušić se tijekom iznošenja obrane pred sucem rasplakao pravdajući se kako ima troje djece te da je u taj posao ušao zbog loše financijske situacije. Beograđanka je, pak, ispričala da je “posao” sa Šušićem dogovorila u kafiću “Papilon” nakon što ju je s njim upoznao vlasnik Tihomir Knežević, zadarskoj javnosti poznatiji po slučaju podvođenja maloljetnice za što mu je u tijeku postupak na Županijskom sudu u Zadru.
Beograđanka je zbog prostitucije zaradila prekršajnu prijavu, novčano je kažnjena i protjerana iz Hrvatske, dok će Šušić odgovarati za podvođenje i organizaciju međunarodne prostitucije.