Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Čeka se Šarlija

30.09.2010. 22:00
Čeka se Šarlija


Drago nam je da je još jedan naš igrač uspio ostvariti iskorak prelaskom u veliki klub kao što je Zadar, a za nas je situacija trenutačno takva da nam je u interesu da se Šarlija pojavi što prije je moguće zbog skorog početka prvenstva – kazao je na kraju Pero Perić
Posljednja, pomalo iznenadna igračka rošada između Zadra i Borik-Puntamike kojom su zamijenili klubove Ive Ivanov i Marino Šarlija još uvijek je u statusu čekanju te se željno očekuje finaliziranje cijelog ovog, kako bi se NBA rječnikom kazalo “tradea”. Po riječima, Pere Perića, sportskog direktora Borik-Puntamike sa strane Puntamičana sve je jasno i prelazak Ivanova na Višnjik je pitanje trenutka, a kada će pak, na vrata Jazina zakucati Šarlija koji je s Brotnjom kod kojeg je na posudbi na turniru u Sloveniji još uvijek nije skroz razumljivo.
– Na prekjučerašnjoj sjednici Upravnog odbora našeg kluba jednoglasno je donesena odluka da Ivanov može prijeći u KK Zadar, a sukladno obećanju KK Zadra da Šarlija može prijeći u naše redove. Budući da Šarlija grač nije u rosteru kod trenera Zadra, Danijela Jusupa, nego je s Brotnjom u Sloveniji na turniru u iščekivanju smo njegovog dolaska kako bi se cijela ova zamjena mogla i fizički izvršiti. Do tog trenutka Ivanov je još uvijek na treninzima Borik-Puntamike i iščekuje odlazak na prvi trening sa Zadrom – kazao je Perić u ime zadarskog A-1 ligaša koji je tako ostao bez najbitnijeg igrača tek deset dana prije početka nove sezone. Nije bilo lako Upravnom odboru pri odlučivanju uzimajući u obzir pomalo nezavidnu situaciju odlaskom ponajboljeg igrača, ali presudili su na kraju želje samog igrača i KK Zadra koji uspješno već nekoliko sezona održava suradnju s Puntamičanima.
– Ivanovu su dane slobodne ruke po pitanju odluke gdje želi nastaviti karijeru i on očekivano nije mogao odoliti pozivu Zadra koji ima svoju težinu te mu Borik-Puntamika nije htjela stvarati nikakve papirnate probleme. Drago nam je da je još jedan naš igrač uspio ostvariti iskorak prelaskom u veliki klub kao što je Zadar, a za nas je situacija trenutačno takva da nam je u interesu da se Šarlija pojavi što prije je moguće zbog skorog početka prvenstva – kazao je na kraju Perić.
 


Danas u Vodicama


Nakon 11 do sada odrađenih pripremnih utakmica u kojima je upisano odličnih 10 pobjeda, košarkaše Borik-Puntamike danas u 17 sati očekuje još jedan pripremni ogled protiv Šibenke 4 u Vodicama.