Četvrtak, 18. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Zadovoljni posjetom Zadrana novom trgovinskom centru

30.11.2010. 23:00
Zadovoljni posjetom Zadrana  novom trgovinskom centru


Iznimno smo zadovoljni posjetom Zadrana našem trgovinskom centru. To prije svega imamo zahvaliti lokaciji koja je lako dostupna, a tu je i mješavina trgovačkih brandova koji se ne moraju skrivati pred onima u EU – direktor Supernove Grgur Jolić
Danas će se u zadarskom trgovačkom centru Supernova otvoriti nekoliko novih trgovina. Prvi put u Hrvatskoj se otvara Spar 2000. Riječ je o svojevrsnom formatu branda Interspar, nešto slično poput raznih Konzumovih inačica tipa Konzum Max ili Superkonzuma.
Gradska komisija za tehnički prijem upravo je trgovinu Spar označavala kao problematičnu, ali direktor Supernove Grgur Jolić kaže da je trgovina i onda bila spremna za otvorenje, ali zbog paralelnog opremanja Interspara u Splitu, zadarska trgovina Spar 2000 nije mogla na vrijeme biti otvorena. Uglavnom, kaže Jolić, dozvola je naknadno napisana i potpisana s datumom otvaranja Supernove. Danas će se, također, otvoriti i preostale dvije velike trgovine u Supernovoj, Hervis i Elipso, a Grgur Jolić ne skriva zadovoljstvo dosadašnjim radom ovog trgovinskog centra.
– Iznimno smo zadovoljni posjetom Zadrana našem trgovinskom centru. To prije svega moramo zahvaliti lokaciji koja je lako dostupna. Na drugu stranu tu je mješavina trgovačkih brandova koji se ne moraju skrivati pred onima u EU. Tu prvenstveno mislim na ZARU, Muller, C&A i ostale. Dakle, naši klijenti su se odlučili na veće površine prodajnih mjesta, a ne kao što su se neki drugi trgovinski centri odlučili na male trgovine. Stoga je i najam po metru kvadratnom manji, a mi s našim zakupcima potpisujemo ugovore na 10 godina, većinom za trgovine na velikim prostorima. Istina je da imamo i nekoliko manjih trgovina, ali postoje 5, 6 tzv. sidraša, većih trgovina koji privlače kupce, rekao nam je u kratkom razgovoru direktor zadarske Supernove Grgur Jolić.
Supernova je postala mjesto kupovine, ispijanja kave, pa čak i zabavnih događanja, o čemu svjedoči prošli vikend, kada se na malom prostoru odvijalo nekoliko zabavnih događanja. Jedno od njih bilo je vezano za otvorenje Nike shopa, kojeg su svečano otvorili najbolji hrvatski nogometni freestyler Miran Priner, breakdance plesači iz Atomic Roca i beat boxera Yule. U besplatnim prezentacijama pojedinih proizvoda mogla su unutar centra sudjelovati i djeca.