Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Tornadocommerce preko Tina do naslova

Autor: Josip Prskalo

01.01.2010. 23:00
Tornadocommerce preko Tina do naslova


U organizaciji MNK Tornadocommerce a pod pokroviteljstvom Općine Bibinje odigran je pozivni malonogometni turnir u Bibinjama. Na turniru je sudjelovalo 16 momčadi, a do samog kraja došle su četiri koje su i pokazale najviše na turniru. Finalna večer zaista je bila prava fešta za Bibinjce i mnogobrojne goste, a tražila se karta više. U utakmici za treće mjesto Dream team Murvice naprosto je pregazio momke iz Bistro kolodvora, ali mora se napomenuti da Bistro nije bio kompletan jer su im nedostajala četiri igrača i to glavne osovine Jurlina, Lovretić, Miočić i Paunović, dok kod Murvice najraspoloženiji je bio Jelovčić koji je tri puta parao mrežu svojim zgoditcima. Veliko finale očekivalo se s velikom radošću jer ipak u finalu su bili domaćini Tornadocommerce a nasuprot goropadni Tin. Domaćini su nošeni gromoglasnim navijanjem igrali kao na krilima, a virtuoz i prvi strijelac s devet zgoditaka Marko Bugarija po ocjenama prisutnih u dvorani odigrao je svoju najbolju utakmicu, a njemu su se pridružili najbolji igrač turnira Stipe Pavin te najbolji vratar turnira Marko Pedić koji je bio na vratima kao hobotnica sa stotinu ruku. Na cijelom je turniru samo jednom vadio loptu iz svoje mreže što je rijetkost u malom nogometu. Na kraju još jedanput treba posebno pohvaliti sudački par Maria Marinovića i Luku Popovića koji su i finale odsvirali na vrhunskoj razini.


 FINALE: TORNADOCOMMERCE – TIN 3:0


TORNADOCOMMERC: Pedić, S. Sikirić, R. Sikirić, Pavin(1), Mar. Bugarija(1), Žmire(1), Klarin, Paleka, Mat. Bugarija. Voditelj: Branko Mičić.
TIN: Baričić, Bakula, Klanac, Čulina, D.Klapan, Burčul, M. Klapan, Čačić, Gospić, Šarlija. Voditelj: Emil Vukman.




 ZA 3. MJESTO: BISTRO KOLODVOR – MURVICA 3:7


Sportska dvorana Bibinje. Gledatelja: 800. Suci: Mario Marinović i Luka Popović.
BISTRO KOLODVOR: Šarlija, Kajtazi, Vukorepa(1), Jakušić, Kresović(2), Srzentić. Voditelj: Kristijan Kajtazi.
MURVICA C.B. LAV: Šarlija, Kevrić, Rodić, Rončević, Radman(2), Šunić, Surać, Lučić, Sorić(2), Jelovčić(3), Ćustić, Žilić. Voditelji: Hrvoje Čulina i Srećko Grgeč.


 POREDAK


1. TORNADOCOMMERC – 8.000,00 kn + pehar
2. TIN – 5.000,00 kn + pehar
3. MURVICA C.B. LAV – 3.000,00 kn + pehar
4. BISTRO KOLODVOR – gratis učešće 2010. god.
Najbolji pojedinci
NAJBOLJI IGRAČ: Stipe Pavin – Tornadocommerce
NAJBOLJI VRATAR: Marko Pedić – Tornadocommerce
NAJBOLJI STRIJELAC: Marko Bugarija – Tornadocommerce


 BURČULOV I MARENCIJEV DALMAR TREĆI NA KUTIJI ŠIBICA ZA VETERANE


Na veteranskom dijelu turnira “Kutije šibica” nastupio je u sastavu Dalmarea i Leo Burčul, te trener Primorca iz Biograda Armando Marenci. Njih dvojica su umnogome doprinijeli da njihova momčad pobijedi u susretu za treće mjesto momčad Graditelj Bohaček i Zloćo 8:3 te se tako okite odličjima.
– Ostvarili smo više nego uvjerljivu pobjedu, igrali dobro te zasluženo odnijeli pokal za treće mjesto. Žao nam je što nismo ušli u finale jer da smo tamo bili garantiram da bi ga osvojili, kazao je Armando Marenci. (I.G.)