Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Djed Božićnjak darivao polaznike

01.01.2012. 23:00
Djed Božićnjak darivao polaznike


Veselo je u pred blagdane bilo u Univerzalnoj športskoj školi “Dite zadarsko”. U školskoj dvorani održano je tradicionalno božićno okupljanje svih polaznika i njihovih roditelja.
Ovo je već treća godina da Škola organizira ovakvu prigodnu svečanost.
– Osigurali smo nagrade za najbolje te male poklone za svakog našeg polaznika, a njih je trenutno oko 130. Djecu je posebno obradovao Djed Božićnjak, a sve je proteklo uz puno glazbe i igre pa smo tako na najljepši način obilježili blagdane, javljaju iz Škole.
Podsjetimo da Univerzalna športska škola “Dite zadarsko” djeluje od 2009. godine, a u svom programu sadrži školu atletike, školu gimnastike, rukometa, nogometa, košarke, odbojke, badmintona, borilačkih sportova, skokova u vodu, školu plivanja, školu skijanja i različitih elementarnih igara, poligona i štafeta.
U ovoj sportskoj školi djeca stječu temeljna znanja i vještine iz navedenih sportova, a cjelokupnim programom škole nastoji se postići optimalan razvoj motoričkih sposobnosti svakog djeteta. 
Novost je to što su polaznici podijeljeni u manje skupine i to prema uzrastu pa je rad s djecom podignut na još višu razinu.
Tijekom blagdana djelatnici i polaznici Škole malo će se odmoriti, a Škola s radom nastavlja 9. siječnja. Kao vrhunac u 2012. godini iz Škole najavljuju sportske igre svih polaznika koje će se održati u lipnju ispred City Gallerije.