Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Josip Valčić i Ivan Ninčević na završnim pripremama za EP

01.01.2014. 23:00
Josip Valčić i Ivan Ninčević na završnim pripremama za EP


Izbornik hrvatske muške rukometne reprezentacije Slavko Goluža objavio je popis igrača za završne pripreme za Europsko prvenstvo što će za manje od dva tjedna započeti u Danskoj. Na popisu su i dvojica Zadrana, Ivan Ninčević (Dinamo Minsk) i Josip Valčić (CO Zagreb).
Uz njih pozvani su i Mirko Alilović (Veszprem), Venio Losert (Kielce), Filip Ivić (CO Zagreb), Manuel Štrlek (Kielce), Zlatko Horvat (CO Zagreb), Ivan Čupić (Kielce), Igor Vori (PSG), Željko Musa (Kielce), Marko Kopljar (PSG), Denis Buntić (Kielce), Jakov Gojun (PSG), Damir Bičanić (Chambery), Stipe Mandalinić (CO Zagreb), Ivan Slišković (Celje), Blaženko Lacković (HSV), Domagoj Duvnjak (HSV) i Drago Vuković (Lübecke).
Nakon prvog dijela priprema, koje su odrađene od 26. do 30. prosinca u Umagu, Goluža je odlučio izostaviti trojicu igrača – Lovru Šprema, Sandra Obranovića i Luku Stepančića. Drugi, a ujedno i završni dio priprema, opet će se održati u Umagu od danas do 10. siječnja, kada se putuje u Dansku. Reprezentaciji će se na pripremama u Umagu pridružiti Lacković, Vuković i Duvnjak.