Nezaboravan doček u spomeniku nulte kategorije

Slika korisnika admin
Marin GOSPIĆ

Zadar je ove godine bio izvrsno mjesto za ispratiti staru i dočekati novu godinu, a osim brojnih Zadrana koji su to odlučili odraditi u velikom stilu na brojnim lokacijama u gradu, grad sv. Krševana su birali i posjetitelji iz cijele Hrvatske. Među biranijim mjestima za domaće turiste, ali i brojne Zadrane, bio je Ilirijin Arsenal na Poluotoku. Dočekati Novu u spomeniku nulte kategorije, izgrađenom još u 16. stoljeću, pozivnica je kakva se rijetko prima.

Nekoliko stotina Zadrana, ali i gostiju iz Rovinja, Zagreba i drugih gradova, slavili su tako uz glazbenu podlogu jednog od najboljih hrvatskih bendova, Showtime, koji se na pozornici izmjenjivao s DJ Elvisom. Uz bogati bife stol i odličnu atmosferu, šampanjcem se nazdravljalo do kasno u noć.

Osim gostiju, i Arsenal je tako na najbolji mogući način ispratio uspješnu staru godinu, u kojoj su ugostili brojne zvijezde: od velike Esme Redžepove koja je preminula ove godine, povratničkog koncerta Doris Dragović, rasprodanog danima unaprijed, Gorana Bare i Majki, klape Intrade i brojnih drugih. Ušli su tako u Novu u zvjezdanom stilu. A zabava ne staje ni ove godine, pa će tako Arsenal već ovog mjeseca ugostiti sjajnog Massima.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno