Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Krađe postaju sve učestalije

01.02.2011. 23:00
Krađe postaju sve učestalije


Ukraden inventar iz autokampa
Policiji još uvijek nepoznati počinitelj provalio je u kuhinju autokampa „Mia” u Biogradu iz koje je odnio veću količinu raznih alkoholnih pića, aparate za kavu, servise za jelo, posteljinu i roštilj. Vlasniku objekta počinjena je materijalna šteta u iznosu oko 22.000 kuna. Protiv nepoznatog provalnika slijedi kaznena prijava.
Ukradeni gorivo i hidraulična dizalica
U noći s ponedjeljka na utorak s kamiona „FAP” u vlasništvu 61-godišnjaka koji je bio parkiran ispred njegove obiteljske kuće u Smilčiću nepoznati je počinitelj demontirao i odnio hidrauličnu pumpu i 50 litara goriva čija je vrijednost procijenjena oko osam tisuća kuna. Protiv nepoznatog kradljivca slijedi kaznena prijava.
S parkirališta ukradena vespa
Zadranin (26) u utorak je policiji prijavio krađu skutera marke piaggio vespa s parkirališta u ulici Polačišće. Skuter vrijedan oko pet tisuća kuna ukraden je tijekom noći s ponedjeljka na utorak, a policija intenzivno traga i za kradljivcem i za skuterom.
Prijavljeni zbog krađe auta
Policijski službenici Policijske postaje Biograd u ponedjeljak su dovršili kriminalističko istraživanje nad dvojicom 17-godišnjaka i njihovim godinu dana mlađim prijateljem s biogradskog područja koje se sumnjiči da su prije nekoliko dana u Biogradu ukrali automobil citroen ZX u vlasništvu češke državljanke. Automobil im je oduzet i vraćen vlasnici, a nakon provedenog kriminalističkog istraživanja protiv sve trojice je podnesena kaznena prijava zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo krađe, odnosno prikrivanja.
Maloljetnik uhvaćen s  “travom”
Pet stabljika indijske konoplje i 11 grama marihuane biogradski su policajci pronašli kod 17-godišnjaka koji je potom doveden u policijske prostorije. Maloljetniku je droga oduzeta, a nakon provedenog kriminalističkog istraživanja protiv njega je podnesena kaznena prijava zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo zlouporabe opojnih droga.