Četvrtak, 18. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Skroče: Želimo da momčad igra sukladno svojoj kvaliteti

01.02.2017. 23:00
Skroče: Želimo da momčad igra sukladno svojoj kvaliteti


Želim prije svega još jednom zahvaliti našem bivšem treneru Nevenu Plantaku za sve njegove pokušaje da izvuče iz ove momčadi maksimum. Kada to nije više mogao i kada je rekao da ne vidi više načina kako da motivira igrače da ga slijede, on se zahvalio i dogodio se korektan razlaz – rekao je sportski direktor Zadra Branko Skroče, prilikom predstavljanja novog trenera, za kojeg vjeruje da će uspjeti izvesti momčad iz krize u koju je upala.
– Aramisa Naglića ne treba posebno predstavljati. Radi se o bivšem reprezentativcu i one i sadašnje države, koji je igrao u najvećim hrvatskim klubovima te u inozemstvu. Dva puta je s Jugoplasikom bio prvak Europe, a u dva navrata je igrao i u Zadru, svaki put uspješno. Nakon besprijekorne igračke karijere, zadnjih godina radi kao trener i mi smatramo da on može ovu momčad podignuti dovoljno da ponovno igra košarku onakvu kakvu je igrala u jednom dijelu sezone.
Istaknuo je sportski direktor Zadra da pred novog trenera neće biti postavljen nikakav imperativ.
– Želimo samo da momčad igra sukladno svojoj kvaliteti, a u zadnje vrijeme to se nije dogodilo. Očekujemo da igračima pokuša vratiti vjeru i izgubljeno samopouzdanje i da svede crne rupe koje se događaju na najmanju moguću mjeru.