Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Plesom protiv droge

Autor: Valentina Mlađen

01.07.2010. 22:00
Plesom protiv droge

Foto: Tomislav JERAK



“Urban Jam 023 – hip hop, a ne dop!” održava se i ovu godinu u Arsenalu. Organizator je već treću godinu za redom Plesna udruga u pokretu “IN FLUX”, a primarni cilj je okupljanje mladeži u povodu dana borbe protiv zloporabe droge koji se obilježava 26. lipnja.
Sadržaji koji nas očekuju za ovogodišnji Urban Jam 023 su bogati i raznoliki. Tako će ove nedjelje u trajanju od 17 do 20 sati ispred Arsenala biti organizirano oslikavanje grafita uz nastupe lokalnih repera i plesača. Okupljeni će imati priliku vidjeti nastupe plesnih skupina: Floorshakers, Pozkok, Dragonflyz, Show girls i plesnu skupinu Osnovne škole Blagoje Bersa. Grafite će izrađivati grafiteri Rufus, Candy, Mars, Rolecs, Mason, Phone, Ghet, Atma i Syne, a nastupit će i MC-evi Phlaggma, Enero, Pesti Beshteeya, Felipe, Luxon i Kolektiv Imperium Deceptus.
Međunarodno break dance natjecanje (crew vs crew) planirano je za vrijeme od 20 do 24 sata, a sudit će El Rock, Mr. Iko i Real One, breakeri koji spadaju u najpoznatije breakdancere u Hrvatskoj. Oni će, također, održavati radionice breakdancea u plesnoj dvorani udruge IN FLUX kod Vulkanizera Auto Reli na Jadranskoj cesti (bivša Billa). Zainteresirani za radionice mogu se prijaviti na broj 098 183 9776. Za glazbu je zadužen zapaženi DJ Chill iz Zagreba, a posebni gosti su breakdance crew Feet for Funk iz Italije.
Glavna nagrada za pobjednički tim je 200 eura, a dijelit će se i mali pokloni iznenađenja. Prijave su besplatne i mogu se vršiti na brojeve 091 901 4710 (Ante Dujić) ili na facebook stranici “Urban Jam 023 – hip hop, a ne dop”. Ulaz je, također, besplatan, a navijači se pozivaju da dođu u što većem broju i podrže ovu inicijativu mladih.