Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

5 C°

Od jutros u 10 sati u ponudi i staza za klizanje

01.12.2016. 23:00
Od jutros u 10 sati u ponudi i staza za klizanje


Ovog Adventa zadarsko klizalište postaje ledeni park. Prostora površine 1200 metara kvadratnih, koji se otvara danas u 10 sati ujutro, uz fritule i piće dobrodošlice, sadrži klizalište, ali i stazu za klizanje, unutar koje se nalazi dječja igraonica, do koje se, pak, dolazi mostom koji prolazi nad stazom.
 Zadarskim klizačima na raspolaganju će sveukupno biti petstotinjak  kvadrata ledene površine, ali i bogati ugostiteljski i zabavni sadržaj. Zabavni dnevni i večernji programi i ove godine bit će uključeni u ponudu.
Za sv. Nikolu održat će se koncert za najmlađe, u izvedbi glazbene udruge Libreto. Također, tu je i zabavni dio za odrasle četvrtkom, petkom i subotom od 21 sat, pa na dalje. I ove godine u planu je škola klizanja, a cijena klizanja je ista kao i prijašnjih godina, 30 kuna za najam klizaljki i jednosatno klizanje. Pripremljene su i neke pogodnosti. Učenici svih zadarskih škola od prvog do četvrtog razreda imat će jedan besplatan sat klizanja ili, pak, pravo na popust za školu klizanja. To će moći ostvariti na način da će dobiti jedan mali upitnik, koji će potpisati njihovi roditelji, nakon čega će njime svoje pravo ostvariti na blagajni, poručuju iz zadarskog ledenog parka.
Studenti će, pak ,imati popust na klizanje preko svojih Iksica, ali i jedan ugodan ambijent za sjedenje, uz kuhane kobasice, fritule, palačinke, te kuhanu jabokovaču. U tom prostoru će moći boraviti dok ne kližu. Naime, jedan dio Ledenog parka imati će nesmetani pogled prema sv. Donatu, zahvaljujući prozirnom dijelu šatora.
Park će biti otvoren do sredine siječnja, a sve aktivnosti vezane za nj mogu se pratiti na njihovoj Facebook stanici Ledeni park 2016.
Ledeni park otvara se zajedno s adventskim sajmom smještenim na Trgu Petra Zoranića. Za klizanje je zadužena tvrtka Lucky Luka, a za ugostiteljstvo Zabavica j.d.o.o.