Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

8 C°

Uhićena dvojica Bibinjaca sa “speedom”

02.01.2011. 23:00
Uhićena dvojica Bibinjaca sa “speedom”


Sa 60-ak grama sintetičke droge policajci Odjela za narkotike PU zadarske u petak su poslijepodne uhitili dvojicu mladića u dobi od 20 i 23 godine.
Policajci su najprije, nešto prije 17 sati, na cesti u Bibinjama, predio Padrele, zatekli 20-godišnjaka, a potom u vozilu, u njegovoj neposrednoj blizini i tri godine stariji mladić.
Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja da su obojica počinili kazneno djelo zloporabe opojnih droga – rekli su iz zadarske policije najavivši kaznene prijave protiv obojice mladića koji do sada nisu imali policijski dosje. Neslužbeno doznajemo kako je kod mladića pronađen “speed” namijenjen daljnjoj prodaji.
Ukrao građevinsku skelu
Sa gradilišta na prilazu kralja Tomislava u mjestu Vir, nepoznati je počinitelj u vremenu od 20. studenog prošle do 10. siječnja ove godine, ukrao dijelove građevinske skele.
Riječ je o 36 komada “H” elemenata od željeza, 25 komada aluminijskih podnica te neutvrđenom broju spojnica za “H” elemente.
Skela je u vlasništvu 40-godišnjeg Viranina koji je oštećen za oko 20 tisuća kuna. Policija će protiv nepoznatog počinitelja podnijeti kaznenu prijavu.