Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Zbog snijega otkazano više od 25 autobusnih linija

02.02.2012. 23:00
Zbog snijega otkazano više od 25 autobusnih linija


Zbog vremenskih nepogoda uzrokovanih snijegom danas je otkazano više od 25 autobusnih linija iz Zagreba, od čega najviše prema Dalmaciji, a one koje prometuju kasne između trideset minuta i dva sata
Zbog vremenskih nepogoda uzrokovanih snijegom danas je otkazano više od 25 autobusnih linija iz Zagreba, od čega najviše prema Dalmaciji, a one koje prometuju kasne između trideset minuta i dva sata, doznaje se od glavnog prometnika Autobusnog kolodvora Zagreb.
Po podacima do 10 sati, kašnjenja su zabilježena iz svih smjerova, ovisno o području iz kojih autobusi dolaze, između deset i trideset minuta, a iz Dubrovnika u dolasku kasne i više od dva sata.
Otkazane autobusne linije neće voziti do daljnjega, što će ovisiti o poboljšanju vremenskih uvjeta, a putnici koji su već kupili karte na Autobusnom kolodvoru mogu dobiti povrat novca.
Hrvatske željeznice javljaju kako je njihov promet redovit, zasad je sve u redu, a jedino vlak iz Rijeke do Osijeka kasni dvadesetak minuta.
Poteškoća nema niti u Zračnoj luci Zagreb čije linije voze redovito, uz zakašnjenja između deset i petnaest minuta, no zbog loših vremenskih uvjeta nije došao zrakoplov iz Splita.
Prometovanje ZET-ovih autobusa i tramvaja također se odvija redovito, kako ističu iz ZET-a, vozi čak i autobusna linija za Sljeme.