Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Antonio Mršić jedini napadač

02.05.2012. 22:00
Antonio Mršić jedini napadač


Antonio Mršić bit će i protiv Karlovca u subotu jedini napadač, baš kao što je to bio u dvoboju protiv Cibalije. Hrvoje Tokić, napadač kojeg je Hajduk posudio Zadru, preselio je na klupu nakon što je na početku proljeća zabio dva vrlo važna pogotka u pobjedama protiv Intera na Stanovima i Rijeke u gostima.
– Hrvoje Tokić je igrač na posudbi i nismo sigurni hoće li ostati i sljedeće sezone. Stoga smo željeli pokušati s nekim drugim opcijama – objašnjava Dalibor Zebić, trener. No, tih drugih opcija gotovo da i nema. Josipa Ivančića ne ide realizacija, a od aktualnog igračkog kadra najviše napadačkih sklonosti ima Mršić. Možda bi naprijed mogao pokušati i Marin Tomasov, neočekivano zadarsko pojačanje u završnici sezone, koji još čeka prvi povratnički nastup u plavom dresu.
– Tomasova i dalje muči skočni zglob i još ne znam hoće li biti spreman za Karlovac – dodaje Zebić. Bude li Tomasov doista spreman za njega će biti mjesta u veznom redu, ali poznato je da se Tomasov nerijetko nađe u šansama za pogodak. Jedan drugi Tokić, Ivan, kojeg je Zadar vratio s posudbe iz Raštana, dobro se snašao na gostovanjima kod Dinama i Slaven Belupa na poziciji zadnjeg veznog, a to je znak da bi u Ulici Hrvoja Ćustića na njega mogli računati i za sljedeću sezonu. Bez obzira kako će se Zadrani posložiti za Karlovčane jasno je da bi sve osim pobjede bio ozbiljan udarac za sada uspješnoj sezoni.