Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Budućnost je u njihovim rukama

02.06.2011. 22:00
Budućnost je u njihovim rukama


Originalni plakat ovogodišnjeg 23. SLUK-a koji se održava u Zadru, kao i grafičko rješenje kataloga osmislili su učenici i profesori srednje Škole primjenjene umjetnosti i dizajna Zadar. Povodom nastavka suradnje koja je dovela do jedinstvenog i maštovitog loga SLUK-a sinoć je u izložbenom prostoru nove zgrade Kazališta lutaka otvorena izložba učenika te škole.
Suradnju škole i Kazališta posebno je istaknula i pohvalila i ravnateljica Kazališta lutaka Iris Pavić Tumpa istaknuvši veliki dio posla koji su učenici marljivo i originalno odradili. Suradnjom je zadovoljna i ravnateljica Škole primjenjene umjetnosti i dizajna Zadar koja je izložbu i otvorila.
– Posebno mi je drago što smo bili u prilici biti pomoć pri realizaciji 23. SLUK-a u Zadru, što smo dio te velike manifestacije. Kako je ravnateljica Kazališta rekla naši učenici i profesori sudjelovali su u rješavanju vizualnog identiteta susreta lutkara, a evo iskoristili smo priliku da se na određeni način predstavimo s učeničkim radovima. Nadam se da smo svojim malim prilogom pomogli da cijela ova manifestacija bude još bogatija i da će svi gosti, lutkari i posjetitelji susreta biti sretni i otići iz Zadra s lijepim uspomenama, rekla je ravnateljica škole Marjana Bakmaz.
Radovi zastupljeni na izložbi većim dijelom pripadaju grafičkom odjelu škole, a ravnateljica škole osobito je u izradi vizualnog identiteta SLUK-a pohvalila učenice Martu Stražičić i Maju Vukešin te profesore Josipa Mišulića i Borisa Lukića.