Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Ostanak potvrdili Antonio Surać i Mario Grubišić

02.07.2012. 22:00
Ostanak potvrdili Antonio Surać i Mario Grubišić


Odbojkaši Zadra  odavno su na odmoru. Ljeto  je i prilika za zaradu u sezonskim poslovima pa je  većina igrača trenutačno izvan odbojke, u kojoj su ionako amateri. U svom “filmu”  su i oni igrači koji su završili  srednju školu i koji žele upisati fakultete. Zvonimir Barić, Donat Mandić, Matko  Kulaš i Domagoj Burčul tako  su na izlaznim vratima kluba  s Višnjika.
Upišu li studij  nitko od njih sljedeće sezone  neće igrati za Zadar. Dakako, ne bude li netko toliko  ambiciozan da studira u jednom, a u drugom gradu igra  utakmice. Kada je riječ o ostatku momčadi Marin Masnić, trener, potvrdio je ostanak Marija Grubišića i Antonija Suraća, uz Josipa Viduku i Luku Radoševića,  dvojice najiskusniji igrača.  Grubišić je Zadar pojačao  prošle zime na poziciji tehničara i potvrdio se kao veliko pojačanje. O tome koliko je Surać važan za mladu  zadarsku momčad također  ne treba posebno isticati.
– S Grubišićem je dogovoreno da će s nama biti od  početka sezone. Surać nastavlja raditi s mlađim kadetima, a očekujemo ga i u  prvoj momčadi. Kada je riječ  o onima koji idu na studij  njih ne možemo zaustaviti.  Međutim, na sve ostale  računamo i dalje. Ono što je  već sada jasno jest to da  ćemo i dalje imati vrlo mladu  momčad u kojoj će skoro svi  igrači biti Zadrani. To se  prošle sezone pokazalo  odličnim potezom – kaže  Masnić.