Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Dr. Robert Karlo zamjenik sanacijske upraviteljice

Autor: Valentina Mlađen

02.08.2013. 22:00
Dr. Robert Karlo zamjenik sanacijske upraviteljice

Foto: PIXELL



Doktor Karlo na mjestu zamjenika sanacijske upraviteljice, inače ekonomistice po struci uz svoj redoviti liječnički posao bit će zadužen za medicinska pitanja, odnosno zdravstveni sustav koji kao liječnik dobro poznaje


Ovaj tjedan je u Općoj bolnici Zadar održana prva zadarska sjednica Sanacijskog vijeća i upraviteljice OB Zadar, a na kojoj je jedna od točki dnevnog reda bila i izbor zamjenika sanacijske upraviteljice Mirjane Mrčele. Na to mjesto jednoglasno je imenovan Robert Karlo, dr. med. spec. opće i dječje kirurgije u OB Zadar. Prije toga održane su četiri sjednice u Zagrebu, a ova peta bila je prva u Zadru te nam je Mirjana Mrčela potvrdila kako za sada sve odluke Vijeće donosi jednoglasno. Doktor Karlo na mjestu zamjenika sanacijske upraviteljice, inače ekonomistice po struci, uz svoj redoviti liječnički posao bit će zadužen za medicinska pitanja, odnosno zdravstveni sustav koji kao liječnik dobro poznaje.
Prije dolaska sanacijske upraviteljice i Vijeća u OB Zadar funkciju v. d. ravnatelja vršio je dr. Neven Birkić, a imenovanjem dr. Karla na mjesto zamjenika dr. Birkić je u potpunosti ispao iz križaljke te obavlja svoju liječničku dužnost. Ipak o razrješenju nikakvu službenu obavijest nije dobio.
– Mislim da sam razriješen dužnosti samom odlukom o imenovanju sanacijske upraviteljice, ali službenu obavijest ni o čemu nisam dobio, rekao je jučer dr. Birkić koji kaže kako ga forma zapravo puno ne dira.