Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Zašto je vino važnije od seksa

Autor: Mare ([email protected])

02.09.2008. 22:00


Mladen Grdović je legenda. Jedan, jedini i neponovljiv. Našla sam na internetu nekakav intervju s one dvi kokoši iz Po ure torture o seksu. Nije da njih dvije nešto ljubim jer su mi naporne i usiljene, ali ovo s Mladenom je bilo toliko smišno da sam se nasmijala do suza.
Dakle, rade njih dvije kratku priču o seksu sa zadarskim Nikolasom Kejđom. I kaže Mlađo da je u Sloveniji bio s pokojnim Tomislavom Ivčićem. Pokupio dvi Slovenke i zaradio picajzle. Pa je još na povratku doma išao za sebe kupit Pitroid. Rika od čovika. Legenda.
Kaže i da je spavao u istom krevetu prije deset godina s najpopularnijom Hrvaticom (Severina?!), ali da je iz poštovanja nije dotaknuo. Ženska mislila da je gej, pa dva dana nije pričala s njim.
Mladen Grdović se seksao i na plaži, a oko njega je tekao šampanjac. To mu je bio najluđi seks u životu, s njemu dragom osobom. Između ostalog, kaže, nisu mu se omilili silikoni koje je dirao jednoj Hrvatici u Kaliforniji koja je znala sve njegove pjesme i koja ga je volila…
Mlađo za sebe kaže da je bio jebivjetar i da njegova voljena Brankica nije htjela biti s njim. Ujedno kaže, a što meni nije jasno, da je nikad nije prevario. A dobio je dijete s drugom?! Kako? Po duhu svetomu? Ali zadnji put kad se to dogodilo na nebu je bila zvijezda repatica, tako da nisam sigurna da je Grdi govorio istinu. Jer koliko su me priroda i biologija naučile ue školi, a nije da sam bila neki prirodnjak, djecu ne donose rode već ih rađaju majke. Otprilike devet mjeseci nakon nekakvog seksa s muškarcem. A koliko sam upoznata s tim, bez seksa jedino ako je umjetna oplodnja u điru, ili humanije rečeno – potpomognuta. Ono, uzmeš pornić, čašicu od jogurta, obaviš, daš doktoru, pa oni rade umjesto tebe dalje… Sve čisto, nema znoja, nema napora prevelikog i slično…
Kaže Mlađo da on svoju ženu voli kao se sestru, kao mater i da nije lako objasniti seks sa ženom. Jebote, pa to je kao incest. Pa normalan čovjek se ne bi baš poželio ševiti sa sestrom ili materom. A možda je i u pravu, jer koliko god bolesno zvučalo, i kad pogledaš, dođu ljudi u neke godine kad im se ne da seksati sa rođenom ženom, slađa im postane tuđa ili mlađa. Vjerojatno sam podsvjesno imala to negdje u vidu dok sam bila mlađa pa sam imala fobije od braka. Hebote, ne bih baš voljela da sam se udala i da sam mužu postala sestra ili mama. Brrr, ježim se takvih stvari.
A otkrio je Mladen i da su njega i još jednog jebivjetra izbacili iz javne kuće u Velikoj jabuci. Polakomio se malo Bepo, zgrabio žensku za cicu i potiralo ih ća…
Ali pusti ti to, kult ličnosti ne poznaje granice i zaslijepi čovjeka, u ovom slučaju ženu. Tako nam najpopularniji domaći pjevač prima esemesove sadržaja: hoćeš li spavati sa mnom. Ali on to ne ferma. A da ja nekome tko mi je napet, a da nije Grdović, pošaljem poruku takvog tipa, frajer bi vjerojatno zvao ludaru, ili u najbolljem slučaju policiju da mi odrede zabranu pristupa. Dakle, isplati se u svakom pogledu bit Mladen Grdović.
Ali legenda me na kraju totalno iznenadila. Ma ustvari i nije. Na pitanje bez čega ne bi mogao, vina ili seksa, mrtav-ladan je odgovorio: bez seksa. Dakle, vino i gitare, spomenuo je nešto i pršut, a seks dolazi nakon toga. kad bolje promislim, nisam ni sumnjala. Jer ako ti je ono što leži do tebe u krevetu u rangu matere ili sestre, nije ni čudno što je kod nas povećan broj alkoholičara.
Mare
([email protected])