Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Zabio se “meganom” u stup nadvožnjaka u Gaženici i poginuo

02.10.2010. 22:00
Zabio se “meganom” u stup nadvožnjaka u Gaženici i poginuo


Vozač osobnog vozila “renault megane” oko 15 sati udario je u stup nadvožnjaka u predjelu Gaženice nakon čega je od siline udarca na mjestu poginuo. Nesreća u kojoj je prednja strana automobila uništena do neprepoznatljivosti dogodila se na spoju Gaženičke ceste s ulicom 159. brigade, nedaleko ulaza u skladište poduzeća DVC. Kako doznajemo, u trenutku nesreće u vozilu se nalazio samo 35-godišnji vozač koji se iz još uvijek neutvrđenih razloga bez kočenja zabio u stup nadvožnjaka.
Na mjesto nesreće danas su bili pozvani i vatrogasci kako bi tijelo unesrećenoga izvukli iz vozila, a očevid su obavili zadarski policajci i dežurni istražni sudac Županijskog suda u Zadru, no ni nakon okončanja očevida uzrok i okolnosti koje su dovele do nesreće ostali su nepoznanica.
– Na mjestu prometne nezgode izvršen je očevid kojim je utvrđeno da se preminuli 35-godišnjak Gaženičkom cestom kretao osobnim automobilom zadarskih registarskih oznaka iz smjera Bibinja u smjeru Zadra te da je dolaskom do nadvožnjaka brze ceste D-424 iz zasad još neutvrđenih razloga sletio je s ceste nakon čega je udario u stup nadvožnjaka – izvjestili su iz dežurstva zadarskog Operativnog komunikacijskog centra. Kako bi se rasvijetlile okolnosti koje su dovele do tragedije naložena je i obdukcija nad tijelom poginulog na zadarskoj Patologiji.
Neslužbeno doznajemo da je za volanom “megana” poginuo 35-godišnji Tomislav Sikirić iz Bibinja.