Utorak, 19. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

“Pjevaj, pleši… pokaži svoj talent!”

02.10.2011. 22:00
“Pjevaj, pleši… pokaži svoj talent!”


Mlade plesne snage Zadra pokazale su svoje znanje u subotu na pozornici u Mercatoru. Natjecanje u talentima “Pjevaj, pleši… pokaži svoj talent!” organizirano za djecu u dobi od 4 do 14 godina održava se u Mercatoru u tri termina, a prvi od njih bio je u subotu, dok su sljedeća dva 15. i 22. listopada na istom mjestu.
Djeca koja su se okupila u subotu imala su priliku sudjelovati u radionicama breakdancea i suvremenog plesa nakon čega je održano malo plesno natjecanje. Prva tri mjesta prošla su u veliko finale koje se održava 29. listopada u 10 sati. I u drugom terminu prije natjecanja održat će se radionica Ritam bubnjeva i pantomima, a u trećem terminu radionica posvećena pričanju viceva, recitiranju i pjevanju. Najbolji mališani iz sva tri natjecanja imaju priliku sudjelovati u velikom finalu i osvojiti vrijedne nagrade kao što su: X-PLORER bicikl te poklon paket Mercatora, a tu su još i DVD player SONY te OshKosh Bigosh poklon bon u vrijednosti od 300,00 kuna.
Za sudjelovanje u ovom natjecanju potrebno je do tri dana prije natjecanja prijaviti se na info pultu Mercator Centra Zadar ili putem e-mail adrese [email protected] s naznakom da se odnosi na projekt “Mercator talent natjecanje – Zadar”.