Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Zadranin u tenisici pokušao unijeti “joint” u zatvor!

02.12.2011. 23:00
Zadranin u tenisici pokušao unijeti “joint” u zatvor!


Iako je 29-godišnjak “joint” zakamuflirao ispod uloška tenisice, to nije promaklo budnom oku pravosudnog policajca koji ga je na prijamu pomno i detaljno pregledao


Zadranin u dobi od 29 godina, pokušao je u zatvorsku ćeliju prokrijumčariti “travu”, no tu su mu nakanu osujetili zatvorski čuvari.
Slučaj se, kako doznajemo od donedavnog pritvorenika, dogodio još početkom prošlog mjeseca, kada je ovaj Zadranin prijavljen zbog obiteljskog nasilja. Policajci su ga uz kaznenu prijavu prepratili na Prekršajni sud, gdje mu je nakon saslušanja sutkinja odredila 14-dnevno zadržavanje u pritvoru zadarskog Istražnog centra.
On je potom odveden u zadarski zatvor gdje su ga preuzeli pravosudni policajci. Prilikom prijama u pritvorske ćelije, policajci su kod njega pronašli 0,5 grama marihuane – potvrdili su i u PU zadarskoj. Protiv 29-godišnjaka je zbog posjeda trave, podnesena i kaznena prijava. Kako doznajemo od našeg izvora, “domišljati” Zadranin je “joint” zamotan u PVC foliju zakamuflirao u tenisicu ispod unutarnjeg uloška. Iako ga je dobro skrio, to ipak nije promaklo “budnom oku” pravosudnog policajca koji ga je pomno i detaljno pregledao prije nego što je smješten u ćeliju iza rešetaka.