Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Odbojkaši razriješili Vežicu za očekivana tri boda

Autor: Šime Ćurko

02.12.2012. 23:00
Odbojkaši razriješili Vežicu za očekivana tri boda

Foto: Vedran SITNICA



Gornja Vežica svojevremeno je iz Zadra često odnosila bodove u dvobojima Prve B lige. No, došla su druga vremena pa je utakmicu s Riječanima Zadar dočekao kao favorit i tri boda domaćih računala su se prije utakmice kao sigurna oklada. Bez obzira na konačnih (očekivanih) 3:0 Zadrana najave o mirnoj utakmicu u prva dva seta pokazale su se pogrešnima jer smo gledali izjednačen dvoboj u kojem je bilo teško shvatiti koja momčad nakon osam kola ima 19, a koja četiri boda.
– Najvažnija su tri boda te pobjeda bez izgubljenog seta. Očito je da trebamo podignuti razinu naše igre, ali i pristup u utakmicama s nešto slabijim protivicima. Nije bilo loše, ali vjerujem da možemo puno bolje – rekao je Marin Masnić, trener Zadra.
Prvi put ove sezone za Zadar je zaigrao Tomislav Fuzul. Nekadašnji član Gorana iz Bibinja svojevremeno je otišao u Zagreb odakle se prošlo ljeto vratio u Zadar. No, zbog problema s papirologijom Fuzul nije mogao biti registriran za Zadar. Sada je konačno sve riješeno i Zadar je nakon Roka Frlete dobio još jednog Bibinjca u prvom sastavu.


 ZADAR – GORNJA VEŽICA 3:0


(25:23, 25:23, 25:12)
ZADAR – Dvorana 4 ŠC Višnjik. Gledatelja: 100. Suci: Raca i Hranić (Zagreb).
ZADAR: Burčul, Frleta, Surać, Karamarko, Kvartuč, Škara, Grubišić, Šestan, Buterin, Belić, Žorić. Trener: Marin Masnić.
GORNJA VEŽICA: Pervan, Maričić, Bukša, Rogić, Lešić, Lasić, Grozdranić. Trener: -.




 POREDAK, Skupina II


1. Zagreb, Zadar i Daruvar 22, 4. Karlovac 15, 5. Šibenik 11, 6. Opatija 9, 7. Gornja Vežica 4, 8. Split 0.