Četvrtak, 18. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

8 C°

Mladenu Grdoviću oduzeta vozačka dozvola na osam mjeseci

03.01.2011. 23:00
Mladenu Grdoviću oduzeta vozačka  dozvola na osam mjeseci


Grdovića su s 3,08 promila alkohola u krvi za volanom jaguara zatekli prometni policajci u blizini njegove kuće u Arbanasima. Prespavao je noć u policijskim prostorijama za triježnjenje, a tada mu je i oduzeta dozvola


Zbog vožnje pod  utjecajem od čak 3,08 promila  alkohola početkom prosinca  prošle godine, kontroverzni  zadarski pjevač Mladen Grdović kažnjen je novčanom kaznom od pet tisuća kuna. Osim  toga, pjevač je, kako doznajemo, ostao i bez bez vozačke  dozvole na osam mjeseci.
Njega su naime u prosincu  prošle godine, tijekom redovite kontrole prometa, zaustavili prometni policajci u sitnim noćnim satima dok je  vraćajući se iz noćnog provoda  u blizini svoje kuće u Arbanasima vozio jaguara.
Grdović je tada napuhao  nevjerojatnih 3,08 promila alkohola pa je do privođenja na  Prekršajni sud prespavao u policijskim prostorijama za triježnjenje, a tada su mu policajci i zadržali vozačku dozvolu.
Upravo alkohol kumovao je  i kod nekoliko ranijih prometnih nesreća kada je poznati  pjevač razbio skupocjeni ferrari, a potom i mercedes.
Iako je već nekoliko puta  najavljivao kako je zauvijek rekao zbogom “čašici”, prije godinu dana, u vidno alkoholiziranom stanju, Grdović je  izazvao i incident ispred svoje  obiteljske kuće vičući kako će  svih pobiti. U nemogućnosti da  ga smire njegovi su supruga  Brankica i brat Paulo pozvali  policiju upomoć, pa je i tada  zadržan u prostorijama do otriježnjenja, a sutradan je uz kaznenu prijavu priveden prekršajnom sucu zbog obiteljskog nasilja. Sudski proces  okončan je uvjetnom osudom,  a Mladen je potom otišao na  liječenje od alkoholne ovisnosti. No, apstinencija nije potrajala dugo iako je pjevač  duže vrijeme javno tvrdio kako  se okrenuo sportu i zdravom  životu.
Posljednje pijanstvo Mladen  je pravdao problemima oko  dogovora za viđanje s majkom  njegove kćerkice. Jučer, tijekom dana, nije se javljao na  telefon.