Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

8 C°

Ive Knežević, novi-stari predsjednik pravaša

Autor: Velimir Brkić

03.02.2013. 23:00
Ive Knežević, novi-stari predsjednik pravaša

Foto: Velimir BRKIĆ



U Hrvatskoj stranci prava dr. Ante Starčević Zadarske županije nakon pristupanja većeg broja novih članova, među njima većina donedavnih članova HSP-a, u tijeku je reizbor gradskih i općinskih podružnica te mjesnih ogranaka.
 U restoranu autokampa Oaza mira u Dragama u nazočnosti 62 punopravna člana s područja Općine Pakoštane, za predsjednika je jednoglasno izabran Ive Knežević, dosadašnji predsjednik općinskog HSP-a.
Dopredsjednici “Ružinih pravaša” su Božidar Lokin i Zvonimir Stojanov, tajnik Josip Desnica, rizničar Dalibor Barešić, članovi Miro Barešić, Marko Fantina, Šime Vukoja, Branko Juričin, Tomislav Barešić i Mario Đodan.
U Nadzornom odboru su Danijel Barešić (predsjednik), Ante Čačić i Nereo Ahmić, dok su koordinatori za osnivanje ogranaka Marko Fantina (Drage), Božidar Lokin (Pakoštane) i Mario Đodan (Vrana), a za osnivanje Mladeži HSP AS Marin Čačić.
Nakon provedenog reizbora predsjednik podružnice HSP dr. Ante Starčević – Pakoštane zahvalio je svim članovima na ukazanom povjerenju te poručio kako vjeruje da će ovako ojačana podružnica ostvariti izvrsne rezultate na predstojećim lokalnim izborima.
– Ovaj izbor za mene znači preuzimanje odgovornosti i obveze da ostvarimo naš cilj, a to je daljnje jačanje stranke kako bismo bitnije doprinijeli razvoju Općine Pakoštane i rješavanju problema općinskih žitelja. Na lokalnim izborima treće nedjelje mjeseca svibnja idemo na pobjedu, poručio je Knežević.
Pritom je dodao kako je pakoška politička scena mala, svatko poznaje svakoga.
– Uvjeren sam da treba samo gledati što tko radi, a ne što govori i znat će se tko je pravi, pošteni i dosljedni političar, a tko radi za osobne interese, kazao je.
HSP dr. Ante Starčević radi na jačanju stranke, rekao je državni dopredsjednik stranke Rudolf Dvorski, pozvavši pritom u stranku “mlade, ljude dobre volje i one koji su Hrvatsku izabrali za svoju domovinu”.
– Hrvatska je na prekretnici i ako ovaj put ne izabere ispravno, ne znam hoće li se moći vratiti na pravi put, naglasio je Tomislav Šarić, predsjednik županijskog HSP AS.