Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

18 C°

Zadar prošao Trogir, Kamičak zapeo u Metkoviću

Autor: Šime Ćurko

03.03.2013. 23:00
Zadar prošao Trogir, Kamičak zapeo u Metkoviću

Foto: Ivan JAMIČIĆ



Nakon Trilja, gdje je osvojio samo bod, Zadar je u Trogiru uspio spasiti pobjedu i tako ostati u igri za prvo mjesto. Budući da je Kamičak u Metkoviću kod posljednje momčadi lige odigrao bez pobjednika situacija na prve dvije pozicije je ponovno zanimljiva. Tako je nakon tri kola drugog dijela sezone jasno da će i Zadru i Kamičku svako gostovanje biti vrlo teško, bez obzira o kojem je protivniku riječ.
Protiv Trogira momčad iz Mocira nije odigrala nezaboravnu utakmicu, ali je pobijedila i to će se jedino pamtiti.
– Osvojili smo dva boda, ali s ovakvom igrom nemamo što tražiti na gostovanjima koja nam dolaze – rekao je Frane Kardum, trener Zadar.
U prvom poluvremenu Zadar je kontrolirao rezultat da bi domaćini u posljednjih desetak minuta utakmice uspjeli preokrenuti rezultat i povesti 20:18. Uslijedilo je to nakon što je Zadar s dva igrača više i prednosti od dva pogotka primio dva gola. Ipak, nekoliko dobrih reakcija vratara Cote i čvršća obrana u završnici vratili su Zadrane ponovno u utakmicu, pa je na kraju izborena vrijedna pobjeda.
– Ono što ohrabruje je da se polagano dižemo u formi i očekujemo da ćemo u sljedećim kolima igrati sve bolje – naglasio je Kardum.