Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

Bogat nagradni fond za ulične košarkaše

Autor: Andrija Dešpoja

03.06.2010. 22:00
Bogat nagradni fond za ulične košarkaše

Foto: Sebastian GOVORČIN



Veliki mamac za sve natjecatelje sigurno će biti prva nagrada koja iznosi 5.000 kn, dok će svi sudionici dobiti sponzorske pakete Turbo sporta – kazala je Delfina Mikuličić
Od danas do nedjelje 6. lipnja na velikom vanjskom trgu centra City Gallerija održat će se četvrto po redu otvoreno prvenstvo grada Zadra u uličnoj košarci. Tri dana prvenstva organizirana su na način da se u petak i subotu održavaju kvalifikacijski ogledi, a nedjelja je predviđena kao velika završnica na kojoj će se proglasiti pobjednici i udijeliti nagrade otvorenog prvenstva grada Zadra. Sudjelovati mogu momčadi od četiri igrača po dobnim skupinama: seniori (bez ograničenja godina), juniori (1992. godište i mlađi), kadeti (1994. godište i mlađi), školarci (1996. godište i mlađi).
Kvalifikacijski ogledi odigravat će se u popodnevnim i večernjim satima na osvijetljenom vanjskom trgu City Gallerije, a nedjeljna završnica bit će popodnevna zabava za sve sudionike i posjetitelje. Organizatori očekuju veliko zanimanje samih natjecatelja i gledatelja, a prošlogodišnje izdanje Prvenstva Zadra u uličnoj košarci je pokazatelj da bi i ove moglo biti vrlo zanimljivo, što je potvrdila Delfina Mikuličić, voditeljica marketinga City Gallerije.
– Lani je odaziv natjecatelja, iako skoro sve u zadnji trenutak, bio vrlo zadovoljavajući. Stoga smo vrlo optimistični pred ovogodišnje izdanje Prvenstva Zadra u uličnoj košarci za koje se već prijavio popriličan broj momčadi. Interes je iz dana u dan sve veći, a ove godine smo se potrudili organizirati puno bogatiji nagradni fond i zabavni program. Veliki mamac za sve natjecatelje sigurno će biti prva nagrada koja iznosi 5.000 kn, dok će svi sudionici dobiti sponzorske pakete Turbo sporta – kazala je Delfina Mikuličić.
Prijave za sudjelovanje primat će se u uredima uprave centra te u cafe barovima Leggiero, City bar i Fresh Point. Sudjelovanje za školarce, kadete i juniore je besplatno, a kotizacija za seniore iznosi 100 kuna po ekipi.
 


Raspored


Petak od 17 sati – kvalifikacije za školarce i kadete
Subota od 17 sati – kvalifikacije za juniore i seniore
Nedjelja od 16 sati – finale