Utorak, 19. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Judita izdržala deset minuta

03.07.2012. 22:00
Judita izdržala deset minuta


Sada sam dobro, sinoć mi je u jednom trenutku ponestalo zraka i jednostavno nisam mogla disati. Kostim koji nosi Judita veoma je zahtjevan, radi se o tri haljine, oklopu, naglavku i kacigi. Strašno me to pogodilo, jako sam odgovorna prema svom poslu i meni je kazalište zakon, rekla je glumica Kazališta lutaka Zadar Gabrijela Meštrović-Maštruko jutro nakon otkazivanja predstave “Judita” koja je počela igrati u utorak navečer u sklopu 18. zadarskog kazališnog ljeta.
Predstava je otkazana svega desetak minuta nakon početka izvođenja jer je glavnoj glumici, Gabrijeli Meštrović-Maštruko pozlilo neposredno pred izlazak na pozornicu. Iako je ona imala želju da skine teški kostim te odigra predstavu bez oklopa ravnateljica Kazališta lutaka Iris Pavić Tumpa procijenila je kako je predstavu zbog sigurnosti glumice najsigurnije otkazati.
Meštrović-Maštruko kaže kako je jedino sretna jer joj je pozlilo prije izlaska na pozornicu.
– Drago mi je da se to nije dogodilo pred publikom. Do sada se nikad nisam našla u takvoj situaciji i moram priznati da me jako pogodilo, priznaje Gabriela ne skrivajući emocije.
VIŠE U TISKANOM IZDANJU